Predstavnici Jelen piva uru;ili Fiat 500L Cross

Srećni dobitnici nagradne igre "Samo snažno za nagradu" preuzeli automobile!

  • 22.06.2018. 12:39

Ljubitelji Jelen piva koji su bili najsrećniji u nagradnom izvlačenju u okviru Jelen nagradne igre "Samo snažno za nagradu", osvojili su tri nova automobila Fiat 500L Cross, dok će 10 najsrećnijih otputovati na nagradno putovanje na fudbalski spektakl u Rusiji, na utakmicu Srbija - Brazil.

Vrijedne glavne nagrade, "Automobil Fiat 500L Cross" otišle su u ruke dobitnika iz tri grada Republike Srpske, a srećni dobitnici su Tamara Spasojević iz Doboja, Brano Sandić iz Zvornika i Rosa Ivanović iz Bijeljine.

Automobili su dodijeljeni u salonu automobile "Market auto" u Banjaluci, a ključevi automobila svečano su uručeni novim vlasnicima, koji nisu krili svoje oduševljenje.
 
Tamara Spasojević iz Doboja oduševljena je zbog prilike da se tokom ljetnih dana vozi u novom automobilu. Istakla je da nije očekivala nagradu, te da je osjećaj neopisiv.

"Presrećna sam. Gledala sam javno izvlačenje na TV-u, u momentu kada su izvukli kovertu sa mojim imenom, počeli su da zvone telefoni, bila sam šokirana i izgubljena. Niko od mojih prijatelja i rodbine nije očekivao, niti su mogli da vjeruju da sam baš ja dobila glavnu nagradu. Prezadovoljna sam i svima poručujem da treba da igraju, jer nikad se ne zna", izjavila je Tamara.

 
Brano Sandić iz Zvornika nije bio u prilici da gleda javno izvlačenje, ali ga je pozitivno iznenadio poziv radnog kolege.

"Moja koverta je izgleda bila srećna koverta, jer sam poslao samo jednu pošiljku. Nisam mogao da vjerujem kada mi je radni kolega javio srećnu vijest. Redovno pijem Jelen pivo, a najviše uz utakmice. Bio sam baš iznenađen, a rodbina i prijatelji su mi čestitali. Poručujem svima da piju Jelen pivo i da učestvuju u njihovim nagradnim igrama".

Rosa Ivanović iz Bijeljine proslavila je sa svojom porodicom, ovaj za nju, veoma vrijedan dobitak.
 
"Moj sinčić se razbudio kada smo saznali da su izvukli kovertu sa mojim imenom i slavili smo do ponoći. Rodbina i prijatelji su bili prijatno iznenađeni. Ljudi su često skeptični i ne mogu vjerovati da se stvarno može osvojiti vrijedna nagrada. Suprug i ja smo zaista oduševljeni. Želim svima da poručim da se igraju i da uživaju u Jelen pivu", istakla je Rosa. 

Jelen tim je dodijelio i 10 Sony Play Station 4 konzola, kao i 10 Jelen mini frižidera, kako bi dobitnici u potpunosti uživali u najvećem globalnom fudbalskom spektaklu. 

Jelen pivo koje je ponosni sponzor Fudbalskog saveza Srbije, organizovalo je veliku nagradnu igru "Samo snažno za nagradu" povodom Svjetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji. 

Nagradna igra je trajala mjesec dana, a ogroman broj koverata sa čepovima Jelen piva, pristigao je iz svih krajeva Republike Srpske. Učesnici nagradne igre, imali su priliku da osvoje jednu od 33 vrijedne nagrade! Nagradna igra se realizovala na teritoriji Republike Srpske, a pravo učestvovanja u nagradnoj igri ostvarili su učesnici koji su poslali pet metalnih čepova Jelen piva, sa dizajnom fudbalske lopte. 

Javno TV izvlačenje emitovano je 27. maja, 2018. godine na RTV BN, koje su pratili srećni dobitnici. Uživajte ovog ljeta uz Jelen pivo i Svjetsko prvenstvo u fudbalu! 
 

Тагови: