Poruka sa Trga Krajine

Dragičević: Neće biti izbora ako se do oktobra ne riješi Davidovo ubistvo

  • 10.06.2018. 21:50

Istina je surova, a pravda za nadležne će biti još surovija, rekao je večeras Davor Dragičević na Trgu Krajine u centru Banjaluke i dodao da još ništa nije dobio od njih.

Davor se zahvalio i svim novinarima koji svako veče prate okupljanje.

Zahvalio se gradu Beču i svim ljudima koji su juče bili tamo na trgu. Posebno se zahvalio mladima koji tamo studiraju, a koji su to sve organizovali i koji su mu otvorili oči kako oni, a kako mi živimo.

"Nikada neću zaboraviti vaše riječi, Davore mi te volimo, volim i ja vas i sve ovdje. Mučitelji i ubice su pripadnici MUP-a, iako su u toj instituciji većina pošteni i dobri ljudi. Svim mučiteljima poručujem da ovo nije vaša privatna država. Ovo je naše i mi ništa nećemo rušiti", naglasio je Dragičević.

Ponovio je da, ako ne bude riješeno Davidovo ubistvo do oktobarskih izbora, da se oni neće ni održati.

"Hvala svima što ste zanemirali porodice i što svako veče ovdje mi dajete snagu da dođem do istine i pravde. Svemu dođe kraj, tako će i njima doći", poručio je Dragičević.

Pozdravio je i sve koji su sinoć učestvovali u “Obojenoj revoluciji”.

"Gospodo narodni poslanici, ako vam je stalo do istine i pravde, oslobodite se straha i 19. dignite ruke, da djeca i mi više ne budemo ubijani", poručio je Dragičević.

Podsjećanja radi, 19. juna je sjednica Narodne skupštine RS.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.