Srbija-Švajcarska

Banjalučani navijaju za "Orlove"

  • 22.06.2018. 19:02

Kiša i hladno vrijeme neće spriječiti Banjalučane da i večeras budu uz "Orlove". Grad je okićen porukama podrške za reprezentaciju Srbije, a kafići zastavama. Tamo navijači željno iščekuju večerašnju utakmicu. Ne sumnjaju u pobjedu Srbije.

"Svi se pripremamo za ovu utakmicu već sedam dana, ovdje ćemo gledati, doći će nas u velikom broju. Čekamo, navijamo. Očekujemo pozitivan ishod, da će Srbija pobjediti".

"Očekujem pobjedu Srbije u što ubjedljivijim rezultatom, bar 2:0", istakli su navijači.

U Srpsku je Petar stigao iz Austrije. I to isključivo da bi sa društvom bodrio "Orlove".

"Ja sam došao iz Austrije, inače tamo živim, a ovdje sam došao s drugarima da se provodim i da zajedno navijamo za Srbiju", naglasio je Petar Radumilo.

Vrijeme za navijanje odvoje i političari u Srpskoj. Oni, baš kao i u politici, imaju različite favorite na Svjetskom prvenstvu.

"Mislim da imamo jednu reprezentaciju koja je hrabra, koja je ponekad čak i drska i koja ima tu dozu odlučnosti i da se od njih može očekivati dobar rezultat", istakao je Nenad Stevandić, predsjednik Ujedninjene Srpske.

"Navijam za Dansku, jer sam dugo živio u Danskoj i državljanin sam Danske, sviđa mi se kako igraju fudbal i nadam se da će daleko dogurati", istakao je Admir Čavka, klub poslanika Koalicije "Domovina" u NS RS.

Pored kafića, posla pred Srpsko-švajcarski duel na Mundijalu imaju i kladionice. Banjalučani sa kojima smo razgovarali uvjereni su da će večeras i profitirati, a i kladionice širom svijeta, nakon utakmice sa Kostarikom, dale su prednost "Orlovima".