Nikola Špirić uvjeren

Izbor građana opet će biti SNSD

  • 20.06.2018. 21:43

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je večeras da će izbor građana opet biti SNSD i da sva istraživanja pokazuju da je to najsnažnija politička stranka u Republici Srpskoj.

"Savez za promjene nema nikakve šanse. Mladen Ivanić i Vukota Govedarica nemaju nikakve šanse naspram Milorada Dodika i Željke Cvijanović", naglasio je Špirić. 

On smatra da je BiH napravila ekonomski iskorak i napominje da je veoma važno da se u kontinuitetu postižu pozitivne stope rasta. 

Špirić kaže da odlazak ljudi iz zemlje nije karakterističan samo za BiH, dok razlog za visoku stopu nezaposlenosti vidi i u posljednjem ratu. 

"BiH je prošla što druge zemlje nisu. Dio stope nezaposlenosti je u sivoj zoni. Da bismo snažnije zapošljavali treba da ostvarimo snažan ekonomski rast. Da bi nam investitori vjerovali ne smiju se u parlament upućivati politikantski zakoni", rekao je za N1 Špirić, koji je i poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH. 

Odgovarajući na pitanje da li će SNSD podržati prijedlog SDS-a o izmjenama Zakona o akcizama, Špirić kaže da se "da bi to bila tačka dnevnog reda, mora poštovati Poslovnik" i pojašnjava da je, prema Članu 14 stav 1 Zakona o indirektnim porezima za to pitanje nadležan Upravni odbor Uprave za indirektno oporezivanje. 

On je konstatovao da nijedna država nije napravila infrastrukturu bez akcizne politike. 

Špirić je naglasio da je trenutna vlast na nivou BiH stopirala 750 miliona KM prema Republici Srpskoj.

Тагови:
  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок