Veseliji jesenji dani uz plisiranu suknju

Autor Natasa Novakovic, ATV

Objavljeno: 17:40, 08.10.2017

Pripadnicama ljepšeg pola, tokom prohladnih i tmurnih jesenjih dana, raspoloženje može da popravi i plisirana suknja srednje dužine. Samo je potrebno da se opredijelite za neku od veselijih boja ili sjaj zlata ili srebra, poručuju modni poznavaoci.

Dugo ih nije bilo na modnoj sceni, a onda su se prije nekoliko godina iznenada pojavile. Najprije stidljivo, a onda sve smjelije, plisirana suknja vratila se u ormare djevojaka i mladih žena i ostala tu.

suknja3

I ove jeseni i zime možete nositi one modele koje ste kupile prošle ili pretprošle godine, a svoju kolekciju slobodno dopumite neobičnijim verzijama sa kosim donjim rubom, piše portal posvećen modi Closet Full of Clothes.

Iako se ove suknje mogu nositi tokom cijele godine, tokom jeseni su posebno poželjene jer veselim nijansama koje su popularne posljednjih sezona rastjeruju oblake tokom tmurnih i kišnih dana.

suknja2

Nježni bež tonovi, u kojima ih ima u izobilju kod skoro svih proizvođača, lako se kombinuju sa tamnim džemperima, jaknama i obućom. Takođe, poželjne su jarkocrvene, tamnozelene koje se presijavaju, ali i zlatne plisirane suknje koje nose dah jeseni.

(Closet Full of Clothes)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone