Veče sa Ivanom Ivanovićem

07:24, 01.06.2017.
Thumbnail

Večeras ne propustite još jedno "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Petak, 01.09.2017., 23:45

Zoran Modli i Branko Đurić Đuro gostuju u emisiji Ivana Ivanovića.

Modli je prvi put u Ivanovoj emisiji, tako da je ovo prilika da se čuje njegova zanimljiva životna priča. Publika ga poznaje kao radio voditelja, di-džeja, novinara, iskusnog letača i instruktora letenja iza koga su popularne knjige o ovoj temi. Poslednjih 16 godina Modli je autor radio emisije “Zakon akcije i reakcije” koja se emituje na različitim radio stanicima.

Za razliku od Modlija, Đuro je odomaćen u studiju. Duhoviti bosanski šarmer zabaviće nas pričom i najavom urnebesne predstave “Đurologija”.

 

Petkom provedite veče uz ATV i “Veče sa Ivanom Ivanovićem”

Nikada dosta zabave ovoga ljeta, Ako vam kažemo da je u društvu najpoznatijih zvijezda koje izgovaraju najsmješnije stvari i ono što nikada ne bi, a ovoga puta to čine pred kamerama, znate da je u pitanju Ivan Ivanović i njegov show koji ne smijete propustiti. Petkom uveče, u terminu od 23:45 Ivan Ivanović svojim komentarom aktuelnih događaja i ličnosti nastojaće da vas nasmije do suza.

“Veče sa Ivanom Ivanovićem” se stilom oslanja na najpopularnije svjetske show programe, a u njegov studio dolaze najatraktivnije ne samo domaće nego i svjetske zvijezde.

Svako ko nešto znači na domaćoj javnoj sceni naći će svoje mjesto u ovoj emisiji. U opuštenoj studijskoj atmosferi, Ivan Ivanović će svojim istančanim smislom za humor uveseljavati, kako publiku u studiju tako i svoje goste – političare, sportiste, glumce, pjevače...

Na aktuelna estradna, politička, medijska dešavanja, Ivanović nudi svoj osvrt, protkan britkim humorom. A nakon jedinstvenog stend-apa u studiju razgovara sa osobama koje su u žiži interesovanja.

Ivan je ugostio imena poput: Monika Beluči, Sting, Brajan Feri, Konča Buika, Bili Ajdol, Entoni la Palja, Alen Delon, Majkl Madsen, Stiven Sigal, Žan-Mark Bar, Arman Asante, Luiš Figo, Zaz, Erik Bardon, Rudolf van Vin, Edi Grant, Gloria Gejnor, Plasido Domingo, Ričard Drajfus...

Ovog ljeta, moćićete se prisjetiti nekih od najpopularnijih izdanja ove emisije.

Pored razgovora, tu uvijek ima mjesta za sjajnu muziku. Zato će u “Veče sa Ivanom Ivanovićem” gostovati i uživo pjevati Ivana Peters uz bend Ane Štajdohar. U narednom periodu, očekuju vas epizode sa Tarikom Filipovićem, Sergejem Trifunivićem, Katarinom Ostojić, Džon Njumanom, Stiven Sigalom i Željkom Joksimovićem kao i mnogim drugima.