Hero

Vaskršnji program

03.05.2013.

Vaskršnji program
Nedjelja 05.maja 2013.

U duhu najvećeg hrišćanskog praznika – Vaskrsa, na programu ATV gledaoci će biti u prilici da prate prigodan praznični program sastavljen od živog programa, odlične muzike, zanimljivih dokumentaraca, ali i zabavnih emisija i filmova.
Sa živim dijelom programa počinjemo u 08:00 iz studija ATV-a, gdje nas očekuje uvijek dobro raspoložena Dijana Radulj u društvu brojnih, zanimljivih gostiju. Uz muziku i igru govorićemo o Vaskrsenju, o nadi i vjeri koju ovaj praznik nosi. Provjerićemo kako teku pripreme za praznični ručak i atmosferu koja vlada na gradskim ulicama.

Za nedjeljno popodne preporučujemo:
Uvijek zabavne i duhovite junake serije Bela Lađa predvođene Lanetom Gutovićem od 15 časovam nakon kojih slijede serije Folk i Pevaj brate.
Od 18:30 preporučujemo dokumentarni program – u godini obilježavanja 1700 godina od Milanskog edikta – koji je hrišćanstvo postalo priznata religija u selu Gornji Bakinci kod Laktaša arheolozi Zavičajnog muzeja u Gradišci pronašli su izgubljeni ranovizantijski grad BALKIS I jednu od najvećih episkopskih bazilika ikada pronađenih na prostoru BiH. Sa arheologom Bojanom Vujnovićem ekipa ATVa je zabilježila dosadašnji tok istraživanja I planove za nastavak iskopavanja...

Nakon zabavnog popodneva, za termin od 20 časova ATV preporučujemo da se pogledate novu epizodu serije “Loza”.
Od 21 čas vrijeme je za dobru zabavu uz Oskar popularnosti – muzičko takmičenje koje je ove godine okupilo brojna imena naše estrade.
Za ljubitelje mini serija preporučujemo odličnu epsku seriju- Ken Folet nam donosi Svijet bez kraja i novu galeriju likova koji u borbi za opstanak nastoje da prevladaju prirodne katastrofe, kugu i rat. Priča započinje u 14.vijeku sa građanskim ratom u Engleskoj. Kraljica Izabela tajno naređuje ubistvo svog muža Edvarda II kako bi na vladarski tron postavila njihovog sina Edvarda III. Tomas Lengli, vitez zavjerenik bježi ranjen. Utočište nalazi u manastiru Kingsbiriž gdje postaje monah.
U ovoj izuzetnoj seriji igraju: Cyntia Nixon, Ben Chaplin, Tom Weston Jones, Rupert Evans, Nora von Waldstaedetten, Miranda Richardson