Ubijen Oliver Ivanović

Autor Natasa Novakovic, ATV

Objavljeno: 9:31, 16.01.2018

Nepoznati napadači upucali su Olivera Ivanovića jutros u Kosovskoj Mitrovici, a on je ubrzo podlegao povredama, potvrđeno je “Blicu”.

Lider Građanske inicijative “Srbija, demokratija, pravda” Oliver Ivanović ubijen je u pucnjavi koja se jutros oko 8.15 časova dogodila u Kosovskoj Mitrovici.

Kako za “Blic” kaže Ivanovićev advokat Nebojša Vlajić, Ivanović je nažalost podlegao povredama.

– Izgleda je već na licu mjesta preminuo. Koliko znamo za sada, zadobio je pet prostrelnih rana. Odmah je prevezen u bolnicu, ljekari su pokušali da ga reanimiraju, ali nije bilo spasa – priča Vlajić za “Blic.

Kosovska policija je potvrdila da je Ivanović upućen u bolnicu i da trenutno nema više informacija o napadu, piše “Koha”.

Zamjenik komandira Kosovske policije za region Sever Besim Hoti izjavio je za portal KoSSev da sve policijske snage tragaju za napadačima na Olivera Ivanovića.

– Poslali smo jedinice na teren. Jedinice su u bolnici i ispred kancelarija da to utvrdimo i službeno – kazao je u Hoti.

Na Ivanovića su pucali dok je ulazio u prostorije svoje stranke, a pronašle su ga stranačke kolege.

Kako prenose prištinski mediji, i u bolničkom krugu u Mitrovici i ispred prostorija stranke je gužva, a dio grada u kojem se napad dogodio blokirale su jake policijske snage.
(Blic)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone