Uskoro na ATV-u: “Miro protiv svih”

Autor Milan, ATV

Objavljeno: 20:15, 20.04.2017

Primamljivi mirisi ponovo se šire iz ATV kuhinje. Počelo je snimanje nove sezone kulinarske emisije Miro protiv svih. Za šporetom i keceljom oko vrata, Miro Janjanin, rame uz rame biće sa 18 zanimljivih izazivača.

“Lukijan Ivanović, Romana Panić, Ceca Vidović, Pedo iz Prijedora. Htio sam ovaj put da proširim priču da zastupimo cijelu Republiku Srpsku”, otkrio je Miro Janjanin.

“Ne dajem ja zadatke u kuhinji, ja samo slušam”, kroz osmijeh priča Miro. Kako kaže, naglasak u emisiji je više na zabavnom nego takmičarskom karakteru. Posebno mu je drago što se u emisiji ne pripremaju recepti sa interneta, već oni koje takmičari sami osmisle. Jedan recept, nepcu je posebno bio prijatan.

“Do sada, a snimali smo puno epizoda, najdraža mi je Milicina ljeuša, a ja bi nazvao srpska pica. To je klasična ljeuša sa puno povrća, slanine, jao milina. Svi mi znamo napraviti pilice bijelo meso i izvaditi iz zamrzivača mješavinu i prepeći i to jelo. Nije, jela su najbolja ona što ti voliš”, kaže Janjanin.

Da li će se Miro dobro pokazati kao takmičar, gledaoci će saznati od prvog maja kada kreće emitovanje kulinarske emisije na Alternativnoj televiziji.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone