Uklonjeni bilbordi na Palama

16:40, 06.11.2017.
Thumbnail

Na Palama je uklonjeno pet bilborda na kojima su prozvani poslanici i delegat SDS-a u parlamentu BiH Mladen Bosić, Aleksandra Pandurević i Darko Babalj, dok u Istočnom Novom Sarajevu još nisu, rečeno je  u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Policija u Istočnom Sarajevu izašla je na mjesta gdje su postavljeni bilbordi, dokumentovala slučaj i obavijestila tužioca Okružnog javnog tužilaštva u ovom gradu.

Nepoznati autori postavili su jutros u Istočnom Novom Sarajevu i na Palama bilborde pored glavne saobraćajnice na kojima prozivaju Bosića, Pandurevićevu i Babalja zbog predložene deklaracije o izgradnji trase budućeg brzog puta Beograd -Sarajevo.

bilbord pale1

Na bilbordima je navedeno da su Bosić, Pandurevićeva i Babalj glasali za trasu puta Beograd-Sarajevo preko Tuzle, Vogošće, Ilijaša, Zenice i Žepča, a ne za trasu puta koja vodi preko Lukavice, Pala, Sokoca, Rogatice i Višegrada.

"Hvala im u ime 150.000 stanovnika ovog kraja i 21.700 poginulih boraca Sarajevsko-romanijskog korpusa Vojske Republike Srpske", navedeno je na bilbordu.

(Srna)