Ubio suprugu, pa se objesio u štali

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 15:38, 07.05.2017

U bijeljinskom naselju Mala Obarska sedamdesetogodišnjak čiji su inicijali E.B. ubio je kuhinjskim nožem šezdesettrogodišnju suprugu S.B, a zatim izvršio samoubistvo vješanjem u dvorištu porodične kuće, potvrđeno je u Policijskoj upravi Bijeljina.

Tragedija se dogodila u 10.20 časova, a prema nezvaničnim informacijama u pitanju su supružnici Satka i Elez Bišanović.Portparol Policijske uprave Aleksandra Simojlović rekla je da je policija obaviještena o samoubistvu muškarca, a izlaskom na teren i obezbjeđenjem lica mjesta u porodičnoj kući pronašli su tijelo žene.

Na mjesto događaja izašli su policija, ljekar mrtvozornik i dežurni tužilac koji je obavio uviđaj i naložio obdukciju.

Obdukcijom je konstatovano da je čovjek ubio ženu, najvjerovatnije kuhinjskim nožem, a nakon toga izvršio je samoubistvo vješanjem u dvorištu porodične kuće.

Policija navodi da su predmeti i tragovi izuzeti sa lica mjesta i biće poslati na vještačenje.

Istragom rukovodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

Kako Faktor.ba prenosi, navodno im je njihov stariji sin jutros došao u posjetu, ali je zatekao zaključana vrata kuće. Prema riječima komšija, ubrzo je u štali pronašao obješenog oca, ali majke nije bio. Tada je, kako su ispričali, pozvao policiju, koja je nakon dolaska razvalila ulazna vrata, te su u kući zatekli mrtvu majku.

(Srna/Faktor.ba)
Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone