U saobraćajnoj nesreći teško povrijeđena žena

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 10:06, 18.05.2017

Na regionalnom putu Brodar-Rudo, u mjestu Brodar, opština Višegrad, juče se oko 14,30 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je suvozač V.S. zadobila teške tjelesne povrede.

Naime, kako je potvrđeno za ATV, u saobraćajnoj nezgodi učestvovali su V.E. (1972) iz Prijepolja sa automobilom „Pasat“, iz kojeg je suvozač zadobio teške tjelesne povrede i G.G. (1961) iz Višegrada sa „Golf 5“, koji je zadobio lakše tjelesne povrede.

Povrijeđena V.S. je prevezena u Bolnicu Goražde gdje joj je ukazana medicinska pomoć, dok je vozač G.G. prevezen u Univerzitetsku bolnicu u Foči.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Višegrad, a o svemu je obaviješten i dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja tačnog uzroka saobraćajne nezgode i odgovornosti učesnika”, rečeno je iz PU Foča.

Policijski službenici Policijske stanice Višegrad su nakon ukazane ljekarske pomoći u Univerzitetskoj bolnici Foča lišili slobode vozača G.G. iz Višegrada, jer je istom utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

(ATV)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone