U centru Trebinja niče luksuzni kompleks

Autor Milan, ATV

Objavljeno: 20:27, 12.01.2018

Na mjestu starih i dotrajalih objekata u trebinjskog glavnoj ulici niče pravo luksuzno zdanje.

Stambeno – poslovni kompleks „Centar“ uskoro počinje da se gradi. Stanari će ovdje imati sve, od podzemnih garaža, bazena i teretana do igraonica i dječjih sadržaja. Zamišljen je i administrativni centar, ali i ekskluzivni butici i restorani.

“Radi se o posljednjoj kvalitetnoj slobodnoj lokaciji u strogom centru grada Trebinja i ozbiljnom iskoraku po pitanju kvaliteta gradnje i nivoa opremljenosti. Stambeno poslovni kopleks „Centar“se sastoji od različitih struktura stanova od jednosobnih do penthausa”, rekao je Jovan Kovačina, arhitekta Herc gradnje.

Najjeftiniji kvadrat stana u ovom kompleksu biće oko 1.700 maraka. Najveći poslovni prostor prostiraće se na 300 kvadrata, a na krovu svake zgrade u Centru nalaziće se bazen. U Gradskoj upravi kažu da će bogate mušterije dobro doći.

“Bogatiji kupci će potrošiti i više novca u ugostiteljskim objektima i našim trgovinama, daće neki novi kvalitet gradu kroz posjećenost. Ovo je samo veliki plus za grad i ništa drugo”. navodi Marko Rikalo, načelnik, Odjeljenja za stambeno komunalne poslove Trebinje.

Stari objekti već su sravnjeni do temelja. Odmah nakon pripremnih radova počinje i gradnja najluksuznijeg objekta u Trebinju koji će se raditi u tri faze. Pored ovog na obalama Trebišnjice gradi se još stambenih objekata.

Gradilište „Centar“ samo je jedno od 14 aktivnih na području najjužnijeg grada Republike Srpske.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone