Tri boje zvuka

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 10:06, 22.04.2017

Ove subote u emisiji Tri boje zvuka, uživajte uz sjajne “The Frajle”, čuvenog Dadu Topića i jedinstvenog Marčela!

Uvijek dobro raspoloženim “Frajlama”, podršku na sceni “Tri boje zvuka” pružiće odlični muzičari, prijatelji novosadskih gospođica. Čari “vojvođanskog tanga” neće izostati, kao što ne izostaju i na brojnim koncertima u regionu na kojima ove djevojke nastupaju.

frajle1

Gost emisije je i veliki roker i čovjek koji već mnogo godina nosi titulu najboljeg muškog vokala na eks-Ju prostorima, Dado Topić! Sa bendom “Time After Time” izvešće hitove koji su se zauvijek upisali u istoriju rokenrola. Nekadašnji član “Dinamita”,”Korni grupe”, “Smak”-a, osnivač “Time”-a, muzičar je “starog kova” i primjer za sve one koji su na početku muzičkog života. Za njega biti muzičar “nije posao, već način življenja života”.

dado topic1

Marko Šelić – Marčelo, pisac i muzičar, autor romana, brojnih kolumni, četiri studijska albuma i  knjigoalbuma “Napet šou”, u emisiji “Tri boje zvuka” nastupiće sa “Filterima”. Kroz svoje tekstove, on šalje poruku svima koji su spremni da je čuju. Emisija kao i obično donosi i rubriku vijesti sa svjetske muzičke scene.

marcelo

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone