Tri boje zvuka

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 14:15, 21.03.2017

Još jedno veče puno dobre muzike očekuje vas ove subote  od 20:00 u emisiji Tri boje zvuka.

Odličnu energiju donose vodeći predstavnici novog soul-a na našoj muzičkoj sceni, grupa MaraQYa, jedna od najpopularnijih pop pevačica, Aleksandra Radović i bend koji nastavlja tradiciju Vampira i Familije, The Dibidus!

Maraqya (12)

Iz naziva benda MaraQYa može se naslutiti njima svojstven, egzotičan zvuk u kome vešto kombinuju soul, R&B, hip-hop. Vedra i energična muzika, protkana savremenim tekstovima, jednostavno plijeni.

Uz podršku repera Struke izvešće svoj veliki hit Govor tela sa prvog albuma Savršen dan, kao i pjesme sa albuma Soul i biber.

alexandra radovic (30)

Vrsna pjevačica i kantautorka Aleksandra Radović objavila je tri studijska albuma koja su odlično prihvaćena kako kod publike tako i kod kritike. Veliki broj hitova koje ima za sobom govori da je ona muzičar koji vrlo dobro zna koju muziku želi da stvara, sa kojim saradnicima i na koji način treba da je iznese. U emisiji Tri boje zvuka čućemo neke od dobro poznatih hitova.

the dibidus (24)

Bend The Dibidus će se predstaviti hitovima koji su obilježili karijeru muzičara koji su mijenjali ime i sastav benda, ali ne i pozitivnu enregiju koju šalju svojim pjesmama. Kombinacija ska ritma, popa i roka, često angažovanih tekstova i plesne muzike stvara neodoljiv spoj i njihov je zaštitni znak. Poruka koja uijvek stoji na njihovima albumima čuće se i u našoj emisiji: “Budite dobri ljudi, i volite se, jer ljubav pobjeđuje sve”.

Sa svjetstke muzičke scene donosimo vesti o mladom i vrlo talentovanom Englezu koji se proslavio hitom Budapest, Džordžu Ezri, a prisetićemo se i dobro poznatog Karlosa Santane i čućemo priču o njegovom ostvarenju Corazon.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone