Tri boje zvuka

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 12:06, 22.05.2017

Tri muzičke priče očekuju vas i ove subote na ATV-u u emisiji Tri boje zvuka. Nastupaju DŽa ili Bu, Đura i mornari i premijerno Sky & The Invisibles.
Izuzetan muzički sastav pod nazivom Sky & The Invisibles, okupljen specijalno za ovu emisiju, izvešće uživo nove pjesme čiji je autor jedan od naših najsvestranijih muzičara, Sky Wikluh. Summer in the Gheto, Gangsta Love, Never Came to Visit su pjesme nastale u saradnji ovog autora sa nekim od najtalentovanijih muzičara naših prostora. Sky Wikluh predstavlja svoj novi muzički izraz koji je prijatno iznenadio ljubitelje dobrog zvuka.

djura i mornari (138)
Na drugoj bini nastupiće grupa DŽa ili Bu. Ova legendarna rok grupa postoji još od osamdesetih godina i ostala je i danas dosljedna svom beskompromisnom stavu i angažovanim tekstovima. Pored hitova koji su obilježili domaću muzičku scenu proteklih decenija, u ovoj emisiji prvi put će izvesti novu pjesmu „Zauvek”.

dza ili bu (13)
Osamdesetih godina prošlog vijeka svoju muzičku karijeru počeo je da gradi i pisac i novinar Vladimir Đurić Đura. Dobro raspoloženje veselih tropskih ritmova Đura će nam donijeti jednim od prvih hitova sastava Heroji, a u istom duhu predstaviće i novi album Alegria. Sa svojim mornarima Đura plovi već dvadeset godina, a neobičnim ljubavnim tekstovima zabaviće i gledaoce emisije Tri boje zvuka. Na programu ATV-a u subotu 27.05. u 20:00

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone