Trend koji vrtoglavo raste: Zašto strejt muškarci traže gej seks?

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 17:20, 04.08.2017

Grejem Norton se jednom našalio da jedina razlika između strejt i gej muškarca jeste par flaša popijenog piva. Čini se da je ova konstatacija istinitija nego što smo mislili, piše Independent.

Dok bi mnogi strejt muškarce koji spavaju sa drugim muškarcima jednostavno nazvali homoseksualcima ili biseksualcima, seksolog Niki Goldštajn objašnjava da stvari nisu baš tako proste.

U intervjuu za News AU, Goldštajn navodi da strejt muškarce na seks sa drugim muškarcima najčešće navodi potraga za seksualnim zadovoljstvom, a ne seksualna privlačnost.

“Jedan od mojih klijenata je rekao da je vrlo lako naći strejt muškarca zainteresovanog za seks, samo ako znate gdje da tražite. A to je najvjerovatnije svaki mogući toalet. Većina muškaraca koja je spavala s njim bila je oženjena i imala redovne seksualne odnose sa svojim suprugama”, rekla je Goldštajn.

Još jedan primjer su “slavne rupe”, gdje muškarci mogu da imaju seks sa osobom čiji pol ne znaju. Jedino što im je bitno jeste da dožive vrhunac.

“Da li je lako naći ženu koja će vam bez pogovora pružiti oralno zadovoljstvo? Muškarci znaju šta muškarci žele, a to je da dostignu orgazam. Možda zvuci surovo, ali je istinito”, dodaje Goldštajn.

Još jedan razlog na koji se strejt muškarci odlučuju na seks sa drugim muškarcima je eksperimentisanje, odnosno potraga za drugačijom vrstom stimulacije. Što se opet svodi na postizanje seksualnog zadovoljstva.

“Mislim da bi se društvo šokiralo kada bi shvatilo koliko je muškaraca željnih da se upuste u različite seksualne avanture, makar to bio i seks sa sopstvenim polom. Za njih je to poput isprobavanja različitih vožnji u nekom zabavnom parku”, zaključuje Goldštajn.

(B92)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone