Tom Kruz se ženi sa 26 godina mlađom djevojkom

08:23, 24.03.2017.
Thumbnail

Posle Kejti Holms, od 2012. Tom Kruz nije imao nijednu ozbiljnu ljubavnu vezu. Kako javljaju strani mediji, emotivnoj apstinenciji je izgleda kraj jer je on ponovo zaljubljen, a planira i vjenčanje. Slavni glumac i najpoznatiji sajentolog, navodno, bacio je oko na Vanesu Kirbi, svoju koleginicu iz filma "Nemoguća misija 6".

Kruz je navodno rješen da zaprosi Vanesu i učini je svojom četvrtom ženom, pošto je odlučio da se skrasi i tako ispuni želju svojoj majci Meri Li Fajfer, koja je preminula u februaru u 80. godini.

Glumac je Vanesu primetio u seriji "The Crown" i odmah je odlučio da je angažuje za novi nastavak "Nemoguće misije" koji sledeće godine stiže u bioskope.

Zanimljivo je i da je Sajentološka crkva "blagosiljala" ovakvu odluku, iako su njegovi brakovi do sada propadali upravo zbog njegovih religioznih opredeljenja.

"Kada su se sreli na snimanju, odmah se vidjelo da između njih postoji hemija. Vanesa je bez mnogo razmišljanja dobila ulogu. Kruz ju je oduševio svojim šarmom i energijom", kaže izvor.

Vanesa je rođena u Vimbldonu u Engleskoj. Ubrzo nakon što je završila fakultet počela je da dobija uloge u pozorištu i na filmu. Igrala je u ostvarenju "Jupiter Ascending" sa Milom Kunis i Čaningom Tejtumom.

( B92)