TNT

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 8:30, 15.09.2017

Ep. 10

Petak, 15.09.2017., 14:00

Problemi kod kuće utiču i na Ivanu. Njena mama Goca je veoma zabrinuta zbog prijetnji da će biti izbačene iz stana. Pokušava potražiti pomoć. Žali se random kolegi Boži koji ej smislio kako da joj pomogne. Marko je napokon odlučio da ostavi steroide. Profesoru Boži je naročito drago zbog toga. Miica se takođe raduje. Kosta svaki trenutak proveden sa Milicom iskorištava da joj nagovjesti da mu se dopada, ali to radi pažljivo I nikako direktno ne želi da joj prizna, bojeći se možda odbijanja. Prija mu druženje sa Marijom. Maksa predlaže Savi da organizuju bendove da sviraju, da se omladina okuplja i druži… ali to Sava prenosi Emiliji kao svoju ideju…

Svaki radni dan od 13:50 pratite fantastičnu domaću tinejdžersku seriju Totalno novi talas, koja nas podsjeća na pozitivne vrijednosti i potencijale koji mladi imaju.

Junaci serije Totalno novi talas su maturanti gimnazije, njihovi roditelji i profesori. Ova interesantna serija se bavi fenomenima koja prate odrastanja i sazrijevanja učenika jedne gimnazije.

U sklopu gimnazije, u kulturnom centru svira bend TNT kojeg predvodi mladi Đorđe Lesendrić, sin popularnog muzičara Kikija Lesendrića. U plesnoj sekciji treniraju najbolje drugarice Milica, koju glumi Mirka Vasiljević i Ivana koju glumi Anđela Jovanović, inače ćerka glumačkog para Gagija Jovanovića i Branke Pujić koja takođe igra u seriji. Ona je profesorica Goca. Pored njih, među poznatim glumcima je i Jovana Balašević koja glumi Mirkinu profesoricu baleta Irinu.
TNT je serija koja vraća vjeru u budućnost, prikazujući mlade ljude koji su spremni mijenjati svijet oko sebe i nisu opterećeni 90-im.

Prema riječima Dragane Tešić, koja je izvršna producentkinja, ova serija je po mnogo čemu inovativna i zaista se promovišu istinske građanske vrijednosti.

“Smatramo da su naši klinci obrazovani, talentovani, potiiču iz dobrih kuća i zastupaju građanski model ponašanja”, izjavila je Dragana.

U seriji koju su režirali Miloš Petričić i Saša Večanski igraju Nikola Rakočević, Mirka Vasiljević, Anđela Jovanović, Vujadin Milošević, Vukašin Marković, Marko Živić, Branka Pujić, Milena Vasić, Jelisaveta Orašanin.

Muziku su radili Kiki Lesendrić, Boško Ćirković Škabo i Dalibor Andonov Gru, a takođe se pojavljuju i bendovi “Ortodoks Kelts”, “Rič Bič”, “Tatu” i “Krug”.

Ostavite komentar:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone