Tata Ratko igrao, klinci navijali

12:08, 01.03.2017.
Thumbnail

Ratko Nikolić imao poseban motiv na utakmici Izviđača protiv Metalurga. Iskusni pivot debitovao je za Izviđač u remiju „skauta“ sa Makedoncima 24:24 i dao svoj doprinos sa tri postignuta gola.

Bio je to njegov povratak u SEHA ligu u kojoj je posljednji put nastupao u dresu banjalučkog Borca.

"Želja mi je bila da odigram jos neku utakmicu u SEHA ligi što se i ostvarilo. Ponovo sam u jednoj od najjačih liga Evrope. Što se tiče Izviđača tu sam tek stigao i odigrao prvu utakmicu. Mogu da kažem da sam prezadovoljan sa prijemom i sa klubom uopšte, jer je fenomenalno organizovan. Radi se o mladoj i perspektivnoj ekipi sa dosta potencijala. Malo jos da se uigramo i izgledaće to odlično na terenu“, rekao je Nikolić u izjavi za Mondo.

Iskusni pivot na utakmici protiv Metalurga imao je poseban motiv pošto su ga sa tribina bodrili ćerkica Dea i sin Leon. Njih dvoje uspjeli su i da „osjete teren“ u ljubuškom, naravno, pod budnim okom tate Ratka.

"To mi je bila životna želja, da moja djeca, za koju ponosno kažem da su moji Banjalučani, izađu sa mnom na teren. Napokon sam i to dočekao", kaže Nikolić.

"Skaute" poslije učešća u SEHA ligi očekuje završnica prvenstva BiH u kojem su favoriti za šampionsku titulu.

"Jesmo favoriti, ali to ipak treba potvrditi na terenu. Ja sam došao da uzmem trofej, tako da mislim da ćemo se na kraju i radovati. Ponavljam, sigurno neće biti lako, a najveći konkurent biće nam Vogošća“, zaključio je Nikolić.

(Mondo.ba)