Sutra "Konferencija beba" u Banjaluci

16:46, 19.06.2017.
Thumbnail

Manifestacija pod nazivom “Konferencija beba” biće  to sutra, sa početkom u 18.00 časova, u Parku “Petar Kočić” u Banjaluci.

Grad Banjaluka kao organizator „Konferencije beba 2017“ u Banjaluci, uz pomoć Udruženja građana „Sva djeca svijeta“ i Osnovne škole „Jovan Cvijić“ pripremiće bogat zabavni program za djecu i roditelje.

Biće to prilika da se djeca sretnu i druže sa omiljenim Nidžom Radoznalcem i drugim animatorima.

nidzo cvrcak

I ove godine prijatelji “Konferencije beba” obradovaće  mališane poklonima. Kao i do sada, poklone će dobiti najstarija beba, računajući period od 28. juna prošle do 20. juna ove godine, zatim najmlađa i beba sa najviše braće i sestara.

Prilikom kandidovanja bebe za nagrade, roditelji treba da prilože rodni list za dijete.

Do sada su se za prijatelje Konferencije prijavile firme Euroekspres i tradicionalni partner na manifestaciji Gradska Tržnica.

konferencija beba 12

Iz nadležnog Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport pozivaju i druge kompanije da se jave i da daruju mališane taj dan. S tim u vezi, zainteresovani mogu kontaktirati saradnika – koordinatora za projekte iz oblasti nauke i obrazovanja u ovom odjeljenju na broj telefona: 244-444 (lokal: 706).Ovu manifestaciju u Banjaluci organizuju Grad Banjaluka i Ministarstvo za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske.

konferencija beba

Zbog održavanja manifestacije “Konferencija beba 2017”, u utorak 20. juna, od 18 do 20 časova, biće obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu – od Aleje Svetog Save (Narodno pozorište RS) do Bulevara cara Dušana (zgrada Ekvator).

Za vrijeme obustave saobraćaja, na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio – od Ulice Marije Bursać do Aleje Svetog Save, izvršiće se preusmjeravanje autobusa u Bulevar cara Dušana, te ulice Kninsku, Vidovdansku, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom.

(ATV)