Sudbina

Autor Promocija ATV, ATV

Objavljeno: 9:07, 25.07.2017

Turska hit serija Sudbina i večeras od 22:00 samo na ATV-u.  

Epizoda:  62

Utorak 25.07., 22:00

Defne koristi to što nema Elif i pruža Kahramanu podršku tako što je stalno uz njega. Kahraman odlazi Maksutu i pita ga stoji li on iza nesreće, ali Maksut krivi Kahramana za to što se dogodilo Elif. Kahraman pronalazi Ibrahimov kamion u Elifinom telefonskom imeniku i shvati da je Ibrahim pokušao ubiti Elif, da je sve to učinio da bi se osvetio Elif. Međutim, Kahraman ga ne ubije, nego ga preda policiji. Za to vrijeme, Elif se nalazi u Maksutovoj kući i u lošem je stanju.

O seriji:

Ovo je priča o borbi jedne surogat-majke da zadrži dijete kad igrom sudbine otkrije da je ono njezino biološko dijete. Priča se zakomplikuje kad se zaljubi u oca svoga djeteta.

Serija prati život Kahramana, sina ugledne porodice iz Tasarusa, i Elif, priproste djevojke koja radi u polju. Njih dvoje pripadaju posve različitim svjetovima i zato se na prvi pogled čini kao da nikad ne bi trebali biti zajedno, ali u priču se uplela sudbina.

 

Glavni lik Kahraman strašno voli svoju ženu Defne. Nakon nesporazuma sa svojim mužem, Defne ode u ludu vožnju i završi u teškoj saobraćajnoj nesreći. Zbog nesreće pobaci i zadobije teške unutrašnje povrede zbog kojih nikad više neće moći postati majka.  Kahraman za to krivi sebe.

Kahramanova bogata porodica već dugo očekuje dijete od njih. Kako Dafne ne može zatrudnjeti  medicinska sestra je savjetuje da upotrijebi surogat-majku. Defne pita za mišljenje Kahramanovu majku Kijmet. Defne i Kijmet uvjere Kahramana da im surogat-majka rodi dijete, one pronalaze Elif kojoj očajnički treba novac.

Odličnu glumačku ekipu predvođenu popularnim Özcanom Denizom kojeg publika pamti iz hit serije ‘Crna ruža’ i glumicom Hatice Şendil koju ste mogli gledati u seriji ‘Dila’ pratite i u novom ostvarenju “Sudbina”  od ponedjeljka do četvrtka u 22:00 na programu ATV-a. 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone