Stravično: Ubila sina od osam mjeseci jer joj je svekar silovao ćerku!

10:12, 12.01.2018.
Thumbnail

Istraga koja je vođena u Beču nakon što je majka (38) porjeklom iz Srbije u bolnici Donaušpital ubila osmomjesečnog sina Teodora, a potom sebi prerezala vene, otkrila je jezive detalje.

Zločin se dogodio 3. januara, a pozadina, kao i motiv, ovog jezivog čina može biti monstruozno saznanje da je djeda silovao četvorogodišnju ćerku nesrećne žene. Kako su austrijski mediji objavili, u ponedeljak je uhapšen ženin svekar zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju četvorogodišnju unuku.

- Sve se otkrilo kada je žena sa svoje dvoje djece primljena u bečku bolnicu jer se mali Teodor loše osjećao - pišu austrijski mediji.

Poslije pregleda ljekari su posumnjali da i sa djevojčicom nešto nije u redu, a ubrzo su poslije razgovora bili uvjereni da je seksualno zlostavljana. Odmah je pozvana i policija, kada je otkrivena stravična istina da je djeda silovao svoju unuku - rekao je za lokalne medije izvor blizak istrazi.

On je dodao i da se djeda, penzionisani viši službenik u ministarstvu, seksualno iživljavao nad djetetom tokom božićnih praznika.

- Kada je saznala šta se desilo, ovoj majci se svijet srušio. Ona je očigledno u trenutku nervnog rastrojstva u bolničkoj sobi ugušila jastukom sina i pobjegla. Međutim, pronašla ju je jedna medicinska sestra sa presječenim venama. Ona je spasena i smještena na psihijatriju i više nije u životnoj opasnosti - objasnio je izvor.

(Kurir.rs)