Stravična nesreća: Voz udario u automobil, stradao bračni par i dijete FOTO

Autor Milan, ATV

Objavljeno: 9:57, 12.03.2017

Supružnici iz Stanova i njihova sedamnaestogodišnja kćerka smrtno su stradali u jutrošnjem sudaru automobila i voza na pružnom prelazu u dobojskom naselju Grabovica, dok je njihova druga kćerka teško povrijeđena, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Doboj.

Na licu mjesta stradali su četrdesetšestogodišnja S.Đ i pedesetrogodišnji Z.Đ, dok je njihova sedamnaestogodišnja kćerka podlegla povredama u dobojskoj bolnici.

pruga doboj nesreca 2 ATV 67

Druga povrijeđena kćerka prevezena je u bolnicu u Banjaluku.

Iz policije navode da se nesreća dogodila jutros u 2.55 časova, a da je automobilom marke “pasat” upravljala S.Đ.

Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj Neđo Đurić.

Devojčica, koja je rano jutros povrijeđena u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Doboja, primljena je na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci i nalazi se u stanju duboke kome, priključena na aparat za vještačko disanje, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.pruga doboj nesreca 1 ATV 66

Prema riječima dežurnog ljekara Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Vojislava Vujanovića i glavnog dežurnog ljekara na hirurgiji Nebojše Trkulje, djevojčica je primljena sa teškom povredom glave i grudnog koša.

Ona je jutros u 6.45 časova sanitetskim vozilom Doma zdravlja Doboj, nakon saobraćajne nesreće, prebačena u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

pruga Doboj nesreca ATV 68

Odmah po prijemu sprovedene su sve dijagnostičke metode, a terapijske su u toku.

Prema riječima Vujanovića, djevojčica je u izuzetno teškom stanju i sve dalje prognoze su krajnje neizvjesne i preuranjene.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone