Stela

Autor Promocija ATV, ATV

Objavljeno: 9:50, 18.02.2018

Danas u 17:45 pogledajte:

Franjo i Jasmina su iznenađeni Amarovom posjetom, a još više kada im otkrije pravi razlog dolaska. U početku skeptičan, Franjo popušta pred Amarovim nagovaranjem i pušta Jasminu s njim u nepoznato. Uvjeren kako zna pravi put na kojem će Jasmina pronaći svoju unutrašnju snagu, vodi je na mjesto na kojem će njen talenat napokon zasjati u punom sjaju. Za razliku od Ele i Lane čiji odnos postaje sve napetiji, čini se kako je Kikin i Orsatov napokon krenuo u smjeru koji on želi. Taman kad je počeo rušiti zid koji je Kika podignula oko sebe, dolazak nove muzičke gošće u ´Stellu´ pomrsiće mu planove.

Muzički, ali i životni put dvije talentovane djevojke, od kojih jedna želi uspjeti kako bi pridobila majčinu ljubav, dok druga uspjehom želi spasiti majčin život, vikendom ćete moći pratiti na programu ATV-a u 17:45.

Ukoliko ste voljeli serije “Larin izbor”, “Ponos Ratkajevih” i “Zoru dubrovačku” sigurno će vam se svidjeti i ovaj mjuzikl jer scenario potpisuje ista osoba – Jelena Veljača.

“Stela”, neodoljiva kombinacija muzike i drame, još je jedan od autorskih projekata ove kreativne producentkinje, u kojem su glavne uloge dodijeljene Sementi Rajhard koja glumi Jasminu te Vandi Winter koja igra Jasmininu najveću suparnicu Lanu.

Jasmina i Lana se prijavljuju na talent show “Stela” u nadi da će pobijediti.

Ali, djevojke imaju sasvim drugačije motive. Jasmina prelazi put od trnja prema zvijezdama kako bi osvojenom nagradom platila operaciju koja njenoj majci može spasiti život. A Lana je spremna na sve kako bi pobijedila i postala zvijezda, jer misli da joj samo ogromni uspjeh može vratiti ljubav stroge i zahtjevne majke.

Iz šoa u šou nade za uspjeh takmičarima može dati jedino žiri kojeg predvodi nemilosrdni Gavran (Nebojša Glogovac). Tu je i Ela (Bojana Gregorić Vejzović), bivša plesačica koja ne priznaje ništa osim potpunog savršenstva i perfekcionizma. Orsat (Stjepan Perić) je talentovani reditelj koji od početka šoa pokazuje simpatije prema četvrtoj članici žirija, nekadašnjoj pjevačkoj zvijezdi Kiki (Petra Dugandžić).

Ne propustite seriju “Stela”, jednu od prvih muzičko-dramskih ostvarenja na ovim prostorima koja donosi intrigantne, zabavne, ali i dirljive trenutke. Već od ovog vikenda na ATV-u.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone