Slavni rukometaš u Brčkom

Žikica Milosavljević novi trener RK Lokomotiva

  • 20.06.2018. 19:48

Bivši jugoslovenski rukometni reprezenativac Žikica Milosavljević novi je trener rukometnog kluba Lokomotiva iz Brčkog.

Nekada najbolje desno krilo na svijetu, igrao je za Dinamo iz Pančeva, Kumanovo, Crvenu zvezdu, Celje, Valjadolid, Bosnu i Metaloplastiku. Trenersku karijeru gradio je u u mlađim reprezentativnim selekcijama Srbije. Radio je i kao trener Konjuha, pa dobro poznaje stanje u bh. rukometu. Lokomotiva će u sezoni pred nama nastupati u Premijer ligi BiH, a Milosavljević kaže da mu je cilj da tu i ostanu. 

„Da nastavimo što se godinama ovdje stvara i da probamo da ne dovodimo veliki broj igrača, već da iskoristimo resurse koji se stvaraju ovdje. Ti resursi su bogati, ali treba ih na pravi način iskoristiti. Ono što je potrebno moraćemo da dovedemo. Možda za ovu sezonu veći broj igrača“, kaže Milosavljević.

Da imaju veliko povjerenje u novog trenera ne kriju u klubu. Kažu, s razlogom su izabrali baš Žikicu. 

„Samim završetkom prve lige mi smo ozbiljno krenuli za proirpeme za takmičenje u premijer ligi. To je iziskivalo jedan određeni, viši nivo. Razgovarali smo sa više kandidata i na kraju smo se odlučili da naš tim u narednoj godini vodi proslavljeno rukometno ime, nekadašnji reprezentativac, Žikica Milosavljević“, kaže Zvjezdana Nedić iz RK „Lokomotiva“.

„Nadam se da ćemo ostati u Premijer ligi i za koju godinu, zašto da ne, ići i na prvo mjesto“, kaže Dejan Mihajilović iz Lokomotive.

Pripreme za novu sezonu počinju u avgustu. U klubu priznaju da će im to biti jedna od najtežih sezona do sada.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)