Regionalna liga

Izviđač bez mjesta u SEHA ligi

  • 06.07.2018. 18:25

BiH ni naredne sezone neće imati predstavnika u regionalnoj SEHA ligi. Rukometni klub Izviđač ne ispunjava uslove koji se traže od klubova da bi nastupili u ovom veoma jakom takmičenju pa je jasno da prošlosezonska situacija sa Borcem nije slučajna.

"Rukometni klub Izviđač iz Ljubuškog, kao ovogodišnji šampiona BiH nema kvaliteta za SEHA ligu, a ni ostale infrastrukturne uslove. A uslovi generalnog sponzora – ruskog Gasproma, su veoma strogi i o tome nema pogađanja – istakao je Mihajlo Mihajlovski, predsjednik SEHA lige za sajt sportsport.ba.

Ranije je Mihajlovski najavio da bi moglo doći do proširenja lige, ali ne nauštrb kvaliteta, budući da je SEHA liga treća po jačini liga u Evropi.

"Timovi bi trebali imati 14 umjesto 20 utakmica po sezoni, što će im pomoći u izbjegavanju umora, ali želja je privući timove iz regije. Sada izgleda razumljivo da imamo dvije grupe sa šest ekipa. Teško je naći timove u ovoj regiji na razini Meshkov Bresta, PPD Zagreba ili Vardara, ali ćemo dati sve od sebe da pojačamo ligu. Već smo razgovarali s Vespremom i Segedom, takođe postoji interes za dogovor sa Kielcom", rekao je ranije Mihajlovski.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.