Mundijal

Popravni za Mesija

  • 21.06.2018. 12:11

Novi mundijalski dan otvoriće Danska i Australija. Skandinavci su nakon pobjede nad Peruom željni da obezbijede plasman u narednu fazu.

Danci su veliki optimisti prem meč u Samari. U dosadašnja tri doduše prijateljska meča imaju dvije pobjede i poraz a prvi duel su imali 2007. kad su Skandinavci slavili sa 3:1, iako su "sokerosi" poveli. Mladi napadač Jusuf Poulsen može da postane treći Danac koji je postigao gol u prva dva meča na Mundijalu nakon Preben Elkjera i Jona Dala Tomasona.

Francuska će takođe tražiti tri boda za prolazak dalje. I dalje traju nagađanja oko sastava "trikolora" koji nisu odigrali kvalitetno prvi meč protiv Australije pa je moguće da će selektor Didije Dešan. Ipak, promjena na golu neće biti pa će Ugo Loris igrati jubilarni 100. meč. Peru je porazom od Danske prekinuo sjajnu seriju rezultata i doživio je prvi poraz nakon dvije godine.

I poslastica za kraj Argentina – Hrvatska. Loša partija na startu Mundijala donijela je brojne kritike na račun selektora Horhea Sampaolija zbog formacije. Očekuju se promjene u sastavu, a selektor nije dao na svog najboljeg igrača Lea Mesija, koji će imati šansu za popravni. Novi neuspjeh bi mogao donijeti neslavni kraj sjajnog igrača u dresu reprezentacije. U njegovu odbranu čak je stao i veliki rival iz Reala Serhio Ramos.

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić izbacio je iz tima Nikolu Kalinića, jer je napadač odbio da uđe u igru protiv Nigerije. "Vatreni" su pod manjim pritiskom pobjeda nad Nigerijom im je donijela mir tako da upravo u tome mogu da traže šansu za novi uspjeh koji bi im donio prolazak u narednu rundu.

  • 07:00 АТВ јутро

    АТВ јутро

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија