Fudbalska arena

Sve spremno za sportsko zabavno ljeto na sportskim terenima Aquana!

  • 13.06.2018. 11:34

Sve je spremno za sportsko zabavno ljeto u preuređenom kompleksu sportskih terena vodenog parka Aquana u Banjaluci - Fudbalsku arenu!

U četvrtak, 14. juna već od 15h, za kada je zakazano otvaranje Fudbalske arene, svi ćemo zajedno pratiti svečano otvaranje Svjetskog prvenstva u fudbalu, a potom i prvu utakmicu domaćina reprezentacije Rusije. 

Odmah nakon prve utakmice predstojećeg prvenstva očekuje nas zagrijavanje za još jedan spektakl koji je rezervisan za 20 časova istog dana i nastup najboljeg cover benda na ovim prostorima, fenomenalnih The Babe Barbarella. The Babe Barbarella baš kao i Fudbalska arena komunicira sa svim generacijama i to na različitim nivoima pa nema sumnje da je njihov nastup najbolji način da se ozvaniči sportsko zabavno ljeto na vodenim terenima Aquana.

Već u nedjelju, 17. juna očekuje nas i prva utakmica reprezentacije Srbije, a za taj praznik fudbala pripremili smo poseban program! Naime u jutarnjim časovima već od 10 časova predstavićemo vam Atletsku Arenu za klince, koju organizuje Atletski klub Banja Luka, koji će na atletskom poligonu organizovati takmičenje za klince uz obezbjeđeno osvježenje za sve učesnike. Od 12 časova program se nastavlja uz druženje sa Fan klubom Orlovi i besplatno fotografisanje sa maskotom reprezentacije Srbije,a od 14 časova svi zajedno najvijamo za Srbiju u prvom meču SP Rusija2018 protiv Kostarike!

Podsjećamo da je Fudbalska arena jedinstven sportsko zabavni događaj koji se održava na prostoru kapaciteta od gotovo 1000 posjetilaca, sa barom i restoranom, malim fudbalskim terenima sa tribinama i natkrivenim prostorom za praćenje fudbalskih utakmica uz veliki led ekran i donosi sadržaje predstojećeg Svjetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji. 

U predstojećem 30-dnevnom druženju očekuju vas bogati dnevni sadržaje poput sportskih turnira za rekreativce svih starosnih kategorija u fudbalu, stolnom fudbalu i ‘živim čovicama’, turnira u Sony Play Station 4, Atletske Arene odnosno atletskih igara za klince i drugih sadržaja koji će ovaj prostor pretvoriti u jedinstvenu zonu zabave za ljubitelje sporta i fudbala svih uzrasta i različitih generacija. 

Prijave na pomenutue turnire počinju već od prvog dana Fudbalske arene, a više informacija možete pronaći na nalozima Fudbalske arene na društvenim mrežama i  požurite, jer vas i tamo čekaju vrijedni pokloni!

Pokrovitelji i partneri Fudbalske Arene su Grad Banja Luka, Turistička organizacija Banja Luka, Atletski klub Banja Luka i mnogi drugi.
 

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм