Špirić: Malo je naivnih koji vjeruju u PDP-ov program za obnovu Srpske

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 12:43, 14.05.2018

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić ističe da je “malo naivnih u Republici Srpskoj koji će vjerovati u tobožnji program PDP-a za obnovu Republike Srpske, jer su se oni četiri godine obračunavali sa razvojem Srpske”.

“Želim da ih podsjetim da su četiri godine, zajedno sa Savezom za promjene, i uz podršku iz Sarajeva, blokirali sve ili gotovo sve razvojne projekte iz međunarodnih sredstava koji su bili namijenjeni Republici Srpskoj i njenom razvoju”, rekao je Špirić, reagujući na najave iz PDP-a da imaju program obnove Republike Srpske.

On podsjeća da je u vrijeme Vlade Republike Srpske koju je predvodio PDP izvršena famozna privatizacija 564 preduzeća i 10 banaka tokom koje nije ostala nijedna domaća banka, a sve je praćeno pričama da su radnici kroz tu privatizaciju mahom ostajali bez posla.

“Mislim da čine uzaludan posao, jer građani nisu kratke pameti da im zaborave sve ono što su radili u vrijeme dok su vršili vlast u Republici Srpskoj, a pogotovo način na koji su predstavljali jurišnike na Srpsku u smislu blokade razvojnih projekata u ove prethodne četiri godine”, naveo je Špirić, koji je i poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

(Srna)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone