SP: Za pet mjeseci hiljadu i 300 novih članova

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 18:02, 17.05.2018

Od izbora novog rukovodstva Gradskog odbora Socijalističke partije u Banjaluci prije pet mjeseci do danas socijalisti bilježe rast od 1.300 novih članova u ovom gradu.

Predsjednik Gradskog odbora SP-a Banjaluka Goran Selak izrazio je zadovoljstvo radom Gradske organizacije, ali i očekivanja za još bolje rezultate, kako na predstojećim izborima, tako i u samoj organizaciji, masovnosti i aktivnostima Socijalista, saopšteno je iz ove stranke.

“Raduje me činjenica da je među novim članovima najviše onih koji do sada nisu bili politički angažovani, odnosno nisu bili članovi drugih partija. Ove godine radimo sa novom energijom, složno i vrijedno, a to je nešto što građani prepoznaju i zbog čega nam prilaze”, rekao je Selak.

On je dodao da su vrata ove organizacije uvijek otvorena za vrijedne ljude sa dobrim idejama.

“Cilj nam je da se upoznamo sa stanjem na terenu, sa radom mjesnih odbora i sa problemima koje građani imaju u svojim naseljima. Posjetili smo u poslednjih mjesec dana većinu mjesnih zajednica, podržali naše mjesne odbore, razgovarali sa našim članovima i dobili vrijedne sugestije i inicijative iz baze”, rekao je Selak.

Prema njegovim riječima, uspostavljen je novi način rada koji daje prve rezultate, ali da tek slijedi veliki posao, kao i veliki rezultati.

(Srna)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone