Šokantne tvrdnje prijatelja Kejt Midlton - ona zna da će završiti kao Dajana!

12:22, 09.10.2017.
Thumbnail

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton živi u strahu da će "slučajno" nastradati u saobraćajnoj nesreći, otkrio je jedan porodični prijatelj.

KEJT

Navodno, kraljica Elizabeta je rekla Kejt da je "ispunila svoju svrhu" nakon što je rodila drugo dijete, princezu Šarlot. Prema izvoru, Kejt je bila šokirana ovim riječima i počela je da se plaši da će završiti isto kao princeza Dajana.
Položaj obavezuje vojvotkinju da ne smije ni da se požali prijateljima, a kada istakne da joj je zbog toga teško, dobija odgovor da je znala i prihvatila život u kraljevskoj porodici takav kakva jeste.

Vilijam Kejt Dzordz

Budući da je tradicionalista, Kejt želi sve da uradi kako treba, a tokom prve trudnoće, počela je da shvata šta se zapravo traži od nje.

"Kejtina bolničarka nije počinila samoubistvo", tvrde izvori, misleći na Jasintu Saldanu, sestru koja je radila u bolnici Kralj Edvard VII, a tragično je preminula 2012. godine.

" Kejt joj se otvorila i otkrila joj zastrašujuće tajne. Bila je usamljena i nije imala sa kim da razgovara mjesecima. Medicinska sestra je ubijena da bi ćutala, i da bi Kejt naučila lekciju.Sada ne razgovara ni sa kim", kaže izvor.

Kejt nosi prsten princeze Dajane, koji je princ Vilijam naslijedio nakon majčine smrti 1997. godine, ali vjeruje da mora da ga nosi samo da bi uvijek znala da je sljedeća.

prsten_dani_vjencanja

"Ona mrzi taj prsten. Voljela bi da ga proda, jer vrijedi čitavo bogatstvo, i novac iskoristi da se odseli sa djecom daleko i uradi plastičnu operaciju kako niko ne bi mogao da je prepozna.

Kejt želi bezbjedan i tih život. Želi da dočeka unuke. Ipak, kad joj neko ukaže koliko je njen plan nerealan, upadne u depresiju i ne razgovara ni sa kim danima", tvrdi izvor.
Vjeruje se i da njeni problemi u braku sa Vilijamom potiču od toga što ne smije sa njim da podijeli svoje strahove, jer princ ne želi da sluša ništa protiv svoje bake.

kraljica elizabeta II

Kada je kraljica Elizabeta izjavila da su Midltoni "prljavi" i da su naklonjeniji porodici Spenser (porodica pokojne princeze Dajane) nego njima, Kejt je postala još zabrinutija.

princeza dajana

"Kraljica zna da je Kejt šokirana tajnama kraljevske porodice, a Dajana je takođe mnogo znala. Kejt je pametna djevojka, i sigurna je da je prošlost najbolji indikator budućnosti. A pogledajte šta se desilo Dajani", zaključio je izvor.
(Kurir)