Snaha

Autor Promocija ATV, ATV

Objavljeno: 8:30, 22.03.2018

Četvrtak, 22.03.2018., 22:00

U prvoj epizodi druge sezone večeras saznajte:

Sureja želi da Faruk ide sa Emirom na piknik za Dan očeva. Čisteći ormar, Sureja pronađe stvari za dijete te ih da Ipek koja pocijepa fotografiju Faruka i Begum.

Adem i Dilara se pomire, on prizna Fikretu da su polubraća.

Sureja na podu nalazi sliku Faruka te, spojivši sliku, shvati kako je bio u vezi sa Begum nakon čega odlazi iz porodične kuće i napušta ga.

Prošla su dva mjeseca otkako je Sureja otišla.

Faruk odbija jesti, ne spava te ne odustaje od traženja mjesta na koje je Sureja pobjegla.

Gledajte seriju koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim i koja je slomila mnoga srca  i večeras na ATV-u.


Priča se vrti oko Sureje, veoma lijepe, samouvjerene mlade djevojke, koja je rasla kao siroče. S obzirom na to da nije imala roditelje da je štite, sama je izlazila na kraj sa svim životnim nedaćama, što ju je učinilo jakom i spremnom čak i za naizgled nesavladive izazove sudbine.
Život joj se promijenio iz korijena kad je upoznala Faruka — bogatog i harizmatičnog biznismena, koji ju je osvojio već pri prvom, slučajnom susretu.

S obzirom na to da je odrasla u velikom gradu, Sureja je moderna ljepotica, a takav utisak ostavlja i nešto stariji Faruk. Međutim, uprkos savremenom izgledu, bogataš je zapravo od djetinjstva bačen u čvrste okove tradicije. Ne znajući da se iza maske čovjeka širokih shvatanja krije rob običaja, koji se još drži za majčin skut, Sureja je pristala da se uda za njega. Kao njegova nevjesta, spakovala je kofere i iz Istanbula se preselila u srce Anadolije, gde vrijeme kao da je stalo.

Istanbulska mlada prvo se suočila s gospođom Esmom, svojom dominantnom svekrvom kojoj su potčinjeni svi ukućani ogromnog imanja. Surejina jetrva Ipek mašta o tome da sjedne na majčin presto, a tu su i Farukova problematična braća Fikret, Osman i Murat. Dok se njegova supruga bude borila za svoje mjesto u vili, Faruk će morati da se suoči s neprijateljem koga nije očekivao.

Kako vrijeme bude prolazilo, velelepno porodično zdanje, koje je gotovo četiri vijeka prkosno stajalo u srcu tradicionalnog grada, počeće da se urušava pod pritiskom zamršenih porodičnih odnosa, dok istanbulska mlada ne bude potpuno rastrzana između tradicije i modernog svijeta…
Trenutno najgledaniju Tursku seriju “Snaha” gledajte ekskluzivno na ATV-u od ponedjeljka do četvrtka u 22:00 časa.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone