Seksualno zlostavljao sedmogodišnju djevojčicu, prijetio joj da ćuti!

09:00, 29.01.2018.
Thumbnail

Zbog sumnje da je seksualno zlostavljao sedmogodišnju djevojčicu M. P., požarevačka policija uhapsila je Gordana Kašarića (49) iz sela Kasidol. Kako “Novosti” saznaju, sve se dogodilo prošle nedelje u porodičnoj kući oca djevojčice, gdje je Kašarić radio kao nadničar.

Napasnik je, navodno, prošlog četvrtka d,evojčici skinuo donji veš, a onda ju je dodirivao po intimnim dijelovima rukama i jezikom. Poslije brutalnog iživljavanja, zaprijetio joj je da ne smije ništa da kaže roditeljima. Lisice su Kašariću stavljene u nedelju, a slučaj je navodno prijavila majka djeteta.

"Izvršilac je uhapšen i zadržan zbog krivičnog djela nedozvoljenih polnih radnji od 25. januara 2018. godine u mjestu Kasidol", navodi se u istrazi.

Goradan Kašarić u Kasidolu živi godinama, ali ide od kuće do kuće pošto svoju nema. Kao nadničar, radio je i spavao u kući oca napastvovane djevojčice već nekoliko mjeseci.

"Danima sam ga viđao kako to dijete vodi u prodavnicu držeći je za ruku", priča jedan od žitelja Kasidola.

"Čuo sam šta je uradio i mogu u to da povjerujem. Sklon je glupostima i vjerujem da ima problema s tim. Ipak, u nedelju sam vidio tu djevojčicu kako sa majkom ide negdje i po njenom licu ne bih rekao da se tako nešto užasno dogodilo", ispričao je žitelj Kasindola.

Komšije iz Kasidola kažu i da Kašarić godinama spava po tuđim kućama i radi za nadnicu, a u porodici napastvovane djevojčice je bio posljednjih mejsec, dva.

"I porodica tog djeteta je u materijalno teškom stanju. Siromašni su, teško žive. Otac djevojčice se tri puta ženio i ima djecu iz sva tri braka. Sad u toj kući žive on, njegova majka, žena, ćerka i mlađi sin. Otac je isto bio u pritvoru kad se to navodno dogodilo. Baba je sklona alkoholu, a majka ko zna gdje je bila kad se to dogodilo", pričaju susjedi.
Mještani su uhapšenog Kašarića često viđali da M. P. (2011) za ruku vodi u obližnju prodavnicu i njoj i mlađem bratu kupuje slatkiše. Pitali su se zašto to radi, kad nema ni za sebe. Sada vjeruju da je to bio način da se malenoj približi, zadobije njeno povjerenje.

(Novosti)