Savjet muškarca za izlazak sa njegovim ćerkama postao hit

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 9:19, 09.09.2017

Džej Voren Velč iz Australije proglašen je ocem godine na Instagramu nakon što je na toj društvenoj mreži objavio svoju verziju tradicionalnih pravila odgajanja ćerki.

Velč, koji ističe da “ne odgaja princeze”, objavio je, umjesto tradicionalnih pravil, svoja sopstvena, prenosi NZ Herald.

“Pravila za izlazak sa mojim ćerkama: Moraćete da ih pitate koja su njihova sopstvena pravila. Svoje ćerke ne odgajam tako da jednog dana postanu žene koje misle da neće moći da imaju poštovanje ukoliko pri ruci nemaju pomoć svog jezivog, posesivnog oca. Moraćete da ih poštujete. Ukoliko to ne bude bio slučaj, obećavam da im neće biti potrebna moja pomoć da vas postave na vaše mjesto. Srećno”, napisao je ponosni otac.

Velč, koji sa svojom suprugom odgaja pet ćerki, izjavio je za “Tudej” da razumije “potrebu drugih očeva da zaštite svoje ćerke”.

“Odlično to razumijem. Ali ono o čemu govorim nema nikakve veze sa tim ‘zaštitničkim instinktom’, već sa određenim dominantnim stavom prema ženama i uvjerenjem da žene nisu sposobne da se staraju same o sebi”, objasnio je.

(b92)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone