S Tamarom u akciji

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 11:30, 09.03.2017

U posljednjoj epizodi drugog serijala Tamara sa ekipom ide u Niš

Violeta je samohrana majka koja živi na periferiji Niša, u kući u naselju “Ratko Jović”. Ima ukupno šestoro djece: Snežana i Milica su ćerke iz prvog braka a dva para blizanaca (Anđelu i Aleksandra, potom Jovanu i Nemanju) – rodila je u drugom braku…

Dimitrijević1

Najstarija Violetina ćerka studira a ostala djeca su osnovci. Porodica se izdržava od socijalne pomoći i alimentacije.

Najveći problemi porodičnog doma Dimitrijevića bili su vlaga u objektu, dotrajala i loša stolarija, nefunkcionalno kupatilo i neadekvatna organizacija životnog prostora, zbog čega je u čitavoj kući bilo izuzetno hladno.

Pošto Violetina mlađa djeca mnogo vole konje, ona je sa najstarijom ćerkom odslikala zidove soba, crtežima ovih životinja. A ekipa emisije “S Tamarom u akciji” je obezbjedila djevojčicama Anđeli i Jovani – besplatnu godišnju članarinu u lokalnom konjičkom klubu!

Tamara je Violetine ćerke vodila u najljepšu ergelu u okolini Niša a na konjima su otišle do Spomen parka “Bubanj”. Svu djecu ove porodice Tamara je upoznala i sa nekoliko izviđačkih odreda, koji su Dimitrijeviće učili razne vještine, vodili ih u manastir Sveti Jovan i u selo Gornji Matejevac. Izviđači su ovoj porodici poklonili godišnju besplatnu članarinu.

U ovoj epizodi, drugovi iz razreda u koji idu blizanaci Nemanja i Jovana su se nasebično i posvećeno uključili u humanitarnu misiju emisije “S Tamarom u akciji”. Pomagali su Tamari svakog dana, prikupljali su priloge da bi Nemanji i Jovani kupili posebe poklone za useljenje.

Na dan useljenja u renoviran i uljepšan porodični dom Dimitrijevića, najstarijoj Violetinoj kćerki Snežani je bio rođendan pa joj je zato ekipa emisije kupila poseban poklon, koji je dugo željela.

Drugari iz razreda su sa nastavnicom – razrednim starješinom, došli na usljenje a Tamaru i ekipu obradovali su prelijepom tortom!

U posljednjoj, šesnaestoj epizodi druge TV sezone “S Tamarom u akciji”, autorka serijala se oprostila od ekipe građevinskih radnika sa kojima je pomagala socijalno ugroženim porodicama na jugu Srbije proteklih mjeseci. Vidjećete i kako se “njenim majstorima – univerzalcima” odužila za sav trud, požrtvovanje i posvećenost, koju su pokazali i dokazali.

O emisiji:

Tamara Grujic ekipa majstora sa juga Srbije i produkcioni tim

Tamara Grujić: “S Tamarom u akciji” je inicijalno humanitarni projekat, obradovaćemo još mnogo dobrih ljudi i učiniti nešto lijepo za druge. U narednih 16 epizoda, uljepšaćemo živote članovima isto toliko porodica i to na način na koji to ova emisija uobičajeno čini – najbolje i najviše što budemo mogli, znali i umjeli. U novi ciklus stupamo nadahnuti podrškom koju smo dobili tokom prvog serijala i inspirisani brojnim novim dokazima da činimo pravu stvar! “S Tamarom u akciji” je TV serijal koji slavi život i porodične vrijednosti a istovremeno je edukativan, informativan i zabavan – za sve generacije gledalaca.”

2sezona

Ostavite komentar:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone