S Tamarom u akciji

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 8:00, 12.11.2017

Od ponedjeljka do petka od 13:00 gledajte  TV serijal „S Tamarom u akciji“ sa pregršt nezaboravnih, životnih priča koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim!“

O emisiji:

Tamara Grujic ekipa majstora sa juga Srbije i produkcioni tim

Još jedna vanserijska emisija upotpuniće bogatu programsku ponudu ATV – „S Tamarom u akciji“ naziv je novog TV formata koji ćete  pratiti  četvrtkom  od 21 sat.

Zaštitno lice emisije je Tamara Grujić. Kroz dvanaest TV epizoda, ona i njen tim pomoćiće ljudima sa severa Kosova i Metohije da imaju bolje uslove za život.

„ Prve epizode posvećene su porodicama koje žive na teritoriji opština Zvečan, Leposavić, Kosovska Mitrovica i Zubin potok. Iako se koncept oslanja na format serijala koji sam ranije radila („Radna akcija“), potrudili smo se da ovoga puta učinimo još više i bolje za one kojima pomažemo. Svaka epizoda upotpunjena je i segmentima koji će nas sve podsjetiti na istorijske vrijednosti i prirodne lepote ovog dijela Srbije, na uslove i način života mladih i naravno – na sve nedaće sa kojima se suočavaju.“, povjerava Tamara Grujić, autorka i producent emisije „S Tamarom u akciji“.

Selekcija porodica realizovana je odgovorno i temeljno, u saradnji sa socijalnim službama Opštine Sever Kosova, sa Crvenim krstom i sektorom za socijalna pitanja Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

2sezona

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone