Rekreativno sa Dijanom Tepšić

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 9:03, 25.07.2017

Došli smo do kraja još jedne sezone showa koji se voli.

U posljednjoj epizodi pogledajte intervju sa Brankom Đurićem Đurom.

Šta vas još čeka u novih zabavnih 45 otkrićete ako budete sa nama i ovog petka od 17h na ATV-u

 

O emisiji:

Ovaj TV show promoviše kreativnost u pokretu, sa afirmativnim i pozitivnim pristupom. Konceptom i kvalitetom je drugačiji i inovativniji, te rađen po uzoru na svjetske TV formate uz korištenje najmanje tri kamere prilikom snimanja i veoma dinamičnu montažu. Iako je  prvobitno bio namijenjen mladim urbanim ljudima, već dugo je nezaobilazan i omiljen svim starosnim generacijama. “RECreativno sa Dijanom Tepšić” promoviše mlade, kreativne i talentovane ljude, kulturu, umjetnost, sport, inovacije, muziku i kreativnost uopšte. Reakcije publike pokazuju da  upravo ovaj TV show drži pažnju svih generacija, koji vrijeme provode ispred TV ekrana ili na internetu gdje je svaka od epizoda takođe dostupna.

Show koji se voli afirmativno promoviše razne društvene teme, inspirativne ljude i događaje. Kreativci iz raznih sfera, kao i poznate domaće i regionalne ličnosti (muzičari, glumci, sportisti, umjetnici) predstavljeni su na neposredniji, zabavniji i kreativniji način. Intervjui sa zanimljivim gostima su spoj toplih dirljivih i inspirišućih priča, od ozbiljnih i poučnih, do komičnih situacija.

Pored već dobro poznatih rubrika “RECreativci”, “Jelen REC Star”, “REC Event”, “REC Fest”, od ove sezone gledaoce će obradovati i rubrika “REC Fit” koja je posvećena zdravim životnim navikama, od ideja za vježbanje do zdrave ishrane. Rubrika “REC Vlog” donosi sve informacije, savjete i alate iz oblasti komunikacija, odnosa s javnošću, digitalnih medija, kreativne industrije, liderstva i preduzetništva, dok će rubrika “REC Izazov” posebno oduševiti ženski dio publike. Tu je i rubrika “REC Dizajn” koja će mnogima pomoći sa prijedlozima za unapređenje svog životnog ili radnog prostora, od restauracije starih komada namještaja, do novih ideja i dizajna prostora.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone