Rekreativno sa Dijanom Tepšić

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 6:59, 22.05.2018

Pratite #showkojisevoli u petak u 17h na ATV-u.

TV Show “RECreativno sa Dijanom Tepšić” od oktobra donosi novi osvježen koncept, nove rubrike, kao i nove zanimljive goste i priče iz cijelog regiona. “RECreativno sa Dijanom Tepšić” predstavlja kreativnost u svim njenim oblicima.

Show je konceptom i kvalitetom privukao pažnju velikog broja gledalaca, kako putem tv ekrana, tako i putem društvenih mreža. Show promoviše afirmativno društvene teme, ljude i događaje. Kreativci iz raznih sfera, kao i poznate domaće i regionalne ličnosti, predstavljeni su na intimniji, zabavniji, opušteniji i drugačiji način.

Intervjui sa zanimljivim gostima su spoj toplih dirljivih i inspirišućih priča i sudbina, do komičnih situacija i škakljivih detalja. Show “RECreativno sa Dijanom Tepšić” je u protekle tri godine postojanja predstavio preko 150 poznatih ličnosti i regionalih zvijezda iz posebnog i opuštenog ugla, koji je oduševio gledaoce. Ekipa show-a je u proteklih 5 sezona show-a, prešla preko 20. 000 kilometara širom regiona u potrazi za dobrim pričama i kvalitetnim sagovornicima. U više od 100 epizoda predstavljeno je preko 350 kreativnih i talentovanih ljudi iz cijelog regiona, kao i preko 150 događaja i društveno odgovornih projekata

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone