Razvalio ulazna vrata na Hitnoj, nije vidio natpis

Autor Natasa Novakovic, ATV

Objavljeno: 9:57, 13.02.2017

Goran H. (31) iz Prijedora razbio je juče ulazna vrata na Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Prijedoru.

Izvor blizak istrazi je rekao da je ovaj Prijedorčanin juče rano ujutro došao do vrata i počeo da lupa i doziva da mu se otvori.

– Vrata su bila zaključna zbog renoviranja, a na njima je bilo vidno saopštenje da je ulaz s druge strane. Međutim, ovaj Prijedorčanin to očigledno nije “vidio”, pa je bijes što mu niko ne otvara iskalio na vratima. On je po njima bjesomučno udarao šakama i nogama, sve dok ih nije razbio – rekao je ovaj izvor “Glasa Srpske”.

Dodao je da ovom prilikom nasilnik nije povrijeđen niti bilo ko u Službi hitne pomoći.

Prema njegovim riječima, kada su čuli lomljavu, zaposleni u Službi hitne pomoći su pozvali policiju, koja je brzo došla i privela Gorana H.

U Centru javne bezbjednosti Prijedor su potvrdili da im je ovaj slučaj prijavljen juče ujutro u 3.50 časova i da je okarakterisan kao oštećenje tuđe stvari.

– Tokom istrage utvrđeno je da je G. H. polupao vrata na Službi hitne pomoći. On je saslušan a nakon toga protiv njega će biti podnesen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, koji će ga teretiti za oštećenje tuđe stvari – rekla je portparol CJB Prijedor Zvezdana Alendarević i dodala da s ciljem istrage ne može da otkriva više detalja.

Prema njenim riječima, materijalna šteta pričinjena u ovom slučaju nije utvrđena i precizirana.

Radnici Službe hitne pomoći u Prijedoru, iako nisu krili ogorčenje zbog razbijenih vrata, ovaj slučaj nisu željeli javno komentarisati.

U policiji su rekli da ovakav slučaj nije zabilježen u posljednjih nekoliko godina.

(Glas Srpske)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone