Radojičić: Novi gradski odbor pobjeđuje i 2018. i 2020. godine

Autor Milan, ATV

Objavljeno: 14:16, 08.10.2017

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Igor Radojičić rekao je da očekuje da će Gradski odbor, koji danas bude izabran, iznijeti izbornu pobjedu 2018. godine, kao i 2020. godine na lokalnim izborima.

Radojičić je napomenuo da je Gradski odbor, kojem ističe mandat, bio veoma uspješan u tri izborna ciklusa u kojima je izvojevao tri izborne pobjede.

“Iza nas je veoma uspješan četverogodišnji mandat, ali ističe redovni mandat i danas biramo novi Gradski odbor SNSD-a Banjaluka… U novom Gradskom odboru imamo 116 starih i 115 novih članova i Gradska organizacija uvijek ima prostora za nove ljude”, rekao je Radojičić novinarima pred početak Izborne konferencije Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka.

Radojičić je napomenuo da se na Izbornoj konferencija samo bira Gradski odbor, koji će na prvoj narednoj sjednici za dvije sedmice izabrati predsjednika, potpredsjednike, sekretara.

Prema njegovim riječima, Banjaluka je najveća organizacija SNSD-a među svim političkim partijama u Srpskoj, a možda i u BiH, jer sa ovim danom ima više od 26.000 registrovanih članova, 247 mjesnih odbora, 16 rejonskih odbora, te 10 komisija i savjeta.

Radojičić je dodao i da će na Izbornoj konferenciji biti usvojen četvorogodišnji izvještaj o radu.

Izbornoj konferenciji SNSD-a prisustvuje potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović, članovi Gradskog obora, rukovodstvo SNSD-a.

(Srna)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone