Pucao na bivšu djevojku pa se ubio

Autor Aleksandar Stijaković, ATV

Objavljeno: 19:34, 16.10.2017

Veče u kafani na Manjači tragično se završilo. Mile Macanović iz Ribnika hicima iz pištolja ranio je 21-godišnju Jelenu Milovac iz Banjaluke i 53-godišnjeg Čedomira Sirara iz Ribnika, nakon čega se ubio. Sve se dogodilo sat vremena poslije ponoći.

Krvavi obračun se dogodio na Karauli između Sitnice i Čađavice. Mile Macanović je pištoljem presudio sebi, nakon što je pokušao da ubije dvoje sa kojima je prethodnih nekoliko sati boravio u lokalnoj kafani.

Oboje povrijeđenih su sa povredama grudnog koša i abdomena dovezeni na UKC Republike Srpske, gdje su i operisani. Prema posljednjim informacijama, stabilno su, ali je prerano za bilo kakve prognoze.

Jedan od mještana, koji nije htio pred kameru, kaže da su Jelena i Čedomir sa društvom sjedili u kafiću u Sitnici, a nakon nekog vremena im se pridružio i Macanović. Poslije fajronta, njih troje su zajedno napustili lokal, jer ih je Macanović pozvao u goste.  Otišli su njegovim automobilom, iz kojeg ih je, na pola puta, istjerao. Nije najjasnije šta se nakon toga dešavalo, osim da su odjeknuli pucnji. Mještani iz obližnih kuća kažu da ništa nisu čuli i da su jutrso svi bili u šoku.

“Ništa nisam čula, samo sam čula šta je bilo ujutru, izvela sam malu u školu, tako da ovaj što vozi đake od policije nije mogao tu doći”, komenatriše Milica Miletić.

Kako saznajemo, razlog pokušaja ubistva je najvjerovatnije ljubomora, jer su Macanović i ranjena djevojka nedavno raskinuli, a ona je ubrzo nakon toga našla  drugog momka.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone