“Prva” starleta pronađena mrtva u stanu

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 12:01, 09.02.2017

Tara Palmer Tomkinson, kojoj je princ Čarls kum, a bila je zvezda tabloida, pronađena je mrtva u 45. godini.

Prva starleta pronađena je mrtva u stanu, potvrdila je policija. Tara je bila poznata devedesetih godina kao djevojka za zabavu, a posljednjih godina se povukla i vodila uredniji život. Starleti je 2016. godine pronađen tumor na mozgu i išla je na tretman.

Princ Čarls je izjavio da je veoma potresen iznenadnom smrću.

Tara je bila jedna od prvih pravih starleta. Bila je redovan gost razuzdanih žurki na koje je dolazila oskudno odjevena.

Učestvovala je u brojnim rijalitijima. Bila je zavisna od droge, nekoliko puta je bila na rehabilitaciji pa se ponovo vraćala porocima, a i dalje se prepričava kako je morala da rekonstruiše nos nakon što ga je uništila kokainom.

Međutim, poslednjih nekoliko godina života živela je povučeno, daleko od javnosti. Lansirala je modnu kolekciju namenjenu svim ženama bez obzira na konfekcijski broj, posao, način života, a, kako je samo govorila, jedini porok koji joj je ostao bila je elektronska cigareta.

Tomkinsonova je imala brojne romanse sa poznatima, ali se nikad nije udavala i nije imala djece iako joj je bila velika želja da postane majka.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone