Poslednje Vijesti:

Karadayi

karadayi nova Datum Emitovanja: Ponedjeljak-četvrtak 22:20
Datum Emitovanja: Ponedjeljak-četvrtak 22:20 Datum objave: 18 jul 2014, 12:30
Print Friendly

POVEZANO

Hit serija Kadarayi u kojoj glavne uloge tumače Kenan Imirzalioglu ( proslavljeni lik iz serije Ezel) i Berguzar Korel ( prelijepa i nezaboravna Šeherezada iz 1001 noći) priča je o časti, osveti i nemogućoj ljubavi.
Serija je ubrzo po emitovanju u Turskoj doživjela nevjerovatan uspjeh, te je mnogi smatraju fenomenom. Gledaoci u BiH mogu pratiti ovu izvanrednu seriju na programu ATV-a (u sklopu Programa Plus) od ponedjeljka do četvrtka od 22:20.

Intergralnu reprizu (4 epizode) možete pratiti svake nedjelje od 13 časova!

U novim epizodama:

KARADAYI, igrana serija, ponedjeljak 21.07., 22:20
Mahir Feride poklanja cipele koje je izradio samo za nju. Memet Saim bijesan je zbog članka u novinama i ljut na Sinana. Mahir i Feride provode strastvenu noć skupa. Songul provodi vrijeme sa Osmanom. Mahira nazove vozač Feridinog oca.
KARADAYI, igrana serija, utorak 22.07., 22:20
Songul je ljubomorna na pažnju koju Osman poklanja kolegici sa studija. Nedžet zove Memet Saima da ga obavijesti da je završio sve što je trebalo. Policija dolazi po Mahira. Feride se šokira kada čuje za Sinanov slučaj. Jasin započinje istragu.
KARADAYI, igrana serija, srijeda 23.07., 22:20
Hoće li Nedžet vjerski oženiti Sevdu? Mahira vode u sud, a Feride i Nazif hitaju mu u pomoć. Feride su suoči sa Adnanom. Jasin organizuje jedinicu. Pomoćnica laže Feride po instrukcijama koje je dobila od Memet Saima. Ayten čuje Sevdin razgovor u kojem pominje bebu.
KARADAYI, igrana serija, četvrtak 24.07., 22:20
Feride razgovara sa svojom majkom. Memet Saim dobija ukradeni dio dosjea iz Sinanove kancelarije. Mahir i Jasin razgovaraju u zatvoru. Ayten posjećuje Sevdu. Erdal daje iskaz.

 

 

 

    

Sinopsis:
Mahir Kara odrasta u srećnoj porodici tokom ’70. tih godina. Njegov otac – Nazif – je dobar čovjek s jakim moralnim kodeksom, koji je poštovan u susjedstvu, osim nepoštenih i ljudi koji se bave kriminalom, koji ga naravno ne vole. Noć prije Mahirovog vjenčanja Nazifa proglase krivim i osude ga na smrt zbog ubistva koje nije počinio. Mahir postaje glava porodice i obavezuje se da pronađe pravog ubicu, žrtvujući vlastitu sreću. Njegova potraga za pravdom komplikuje nemoguću ljubavnu priču koja uključuje i sudiju koja drži sudbinu njegovog oca u svojim rukama.