Poslednje Vijesti:

Karadayi

karadayi nova Datum Emitovanja: Ponedjeljak-četvrtak 22:20
Datum Emitovanja: Ponedjeljak-četvrtak 22:20 Datum objave: 18 april 2014, 12:10
Print Friendly

POVEZANO

Hit serija Kadarayi u kojoj glavne uloge tumače Kenan Imirzalioglu ( proslavljeni lik iz serije Ezel) i Berguzar Korel ( prelijepa I nezaboravna Šeherezada iz 1001 noći) priča je o časti, osveti i nemogućoj ljubavi.
Serija je ubrzo po emitovanju u Turskoj doživjela nevjerovatan uspjeh, te je mnogi smatraju fenomenom. Gledaoci u BiH mogu će pratiti ovu izvanrednu seriju na programu ATV-a (u sklopu Programa Plus) od ponedjeljka do četvrtka od 22:20.

U novim epizodama: 

KARADAYI, igrana serija, 140. epizoda, ponedjeljak 21.04., 22:20
Iklnur i Erdal razgovaraju. Jasin i Songul su sretni. Tokom vožnje razgovaraju o Mahiru. Iskender odluči nazvati Feride. Mahir i Orhan sreću se na zatvorskom hodniku.
KARADAYI, igrana serija, 141. epizoda, utorak 22.04., 22:20
Feride se osjeća loše. Jasin ne može reći Mahiru šta se dešava u domu porodice Šadolu. Turgut prijeti Suatu. Nazif i Mahir uz čašicu rakije razgovaraju o divljem djetetu porodice Kara, mladom Orhanu.
KARADAYI, igrana serija, 142. epizoda, srijeda 23.04., 22:20
Mahir i Feride se posvađaju. Erdal i Iklnur su u Bulentovoj radnji. Mahir opet posjećuje Baharinog ubicu. Turgut se izdere na Memet Saima.Iskender razgovara sa Nazifom.
KARADAYI, igrana serija, 143. epizoda, četvrtak 24.04., 22:20
Feride dolazi kod Mahira u obućarsku radnju. Sinan daje instrukcije svom podređenom. Memet Saim prisluškuje razgovor svog sina i kćeri. Zmija se dere na svoje ljude. Bulent kleči pred njim. Sinan presretne Feride.Memet Saim prijeti Mahiru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinopsis:
Mahir Kara odrasta u srećnoj porodici tokom ’70. tih godina. Njegov otac – Nazif – je dobar čovjek s jakim moralnim kodeksom, koji je poštovan u susjedstvu, osim nepoštenih i ljudi koji se bave kriminalom, koji ga naravno ne vole. Noć prije Mahirovog vjenčanja Nazifa proglase krivim i osude ga na smrt zbog ubistva koje nije počinio. Mahir postaje glava porodice i obavezuje se da pronađe pravog ubicu, žrtvujući vlastitu sreću. Njegova potraga za pravdom komplikuje nemoguću ljubavnu priču koja uključuje i sudiju koja drži sudbinu njegovog oca u svojim rukama.