Poslednje Vijesti:

Karadayi

karadayi nova Datum Emitovanja: Ponedjeljak-četvrtak 22:20
Datum Emitovanja: Ponedjeljak-četvrtak 22:20 Datum objave: 18 jul 2014, 12:30
Print Friendly

POVEZANO

Hit serija Kadarayi u kojoj glavne uloge tumače Kenan Imirzalioglu ( proslavljeni lik iz serije Ezel) i Berguzar Korel ( prelijepa i nezaboravna Šeherezada iz 1001 noći) priča je o časti, osveti i nemogućoj ljubavi.
Serija je ubrzo po emitovanju u Turskoj doživjela nevjerovatan uspjeh, te je mnogi smatraju fenomenom. Gledaoci u BiH mogu pratiti ovu izvanrednu seriju na programu ATV-a (u sklopu Programa Plus) od ponedjeljka do četvrtka od 22:20.

Intergralnu reprizu (4 epizode) možete pratiti svake nedjelje od 13 časova!

U novim epizodama:

KARADAYI, igrana serija, ponedjeljak 28.07. , 22:00

Kerime i Safiye razgovaraju o Memet Saimu. Ayten je očajna i nesretna. Memet Saim kuje zločinački plan. Erdal savjetuje Ayten kako da postupi. Maleni Nazif bježi kod oca.

KARADAYI, igrana serija, utorak 29.07. , 22:00

Bulent provodi vrijeme sa sinom. Kerime pokušava urazumiti muža. Songul i Osman uživaju u druženju. Nazif dolazi do Memet Saima. Ayten nazove Jasina. Nedžet se sastaje sa Zmijom.

KARADAYI, igrana serija, sijeda 30.07. , 22:00

Mahir i Feride presretni plešu. Zaruke su predivne i vesele. Ayten plače u samoći. Memet Saima šokiraju vijesti koje čuje o svojem poslušniku Nedžetu. Orhan izlazi iz zatvora, a ispred ga čeka loše društvo.

KARADAYI, igrana serija, četvrtak 31.07. , 22:00


Mahir tješi Ayten. Orhan sa prijateljima kriminalcima bira odijelo i uživa uz ručak. Sevda je očajna zbog Nedžeta, te dolazi i do Ayten koja je ugosti. Memet Saim pripremio je sve za ostvarenje svog plana. Mahir dolazi na večeru kod porodice Šadolu.

 

 

    

Sinopsis:
Mahir Kara odrasta u srećnoj porodici tokom ’70. tih godina. Njegov otac – Nazif – je dobar čovjek s jakim moralnim kodeksom, koji je poštovan u susjedstvu, osim nepoštenih i ljudi koji se bave kriminalom, koji ga naravno ne vole. Noć prije Mahirovog vjenčanja Nazifa proglase krivim i osude ga na smrt zbog ubistva koje nije počinio. Mahir postaje glava porodice i obavezuje se da pronađe pravog ubicu, žrtvujući vlastitu sreću. Njegova potraga za pravdom komplikuje nemoguću ljubavnu priču koja uključuje i sudiju koja drži sudbinu njegovog oca u svojim rukama.