Prognoze kladionica: Ivica Dačić novi premijer!

Autor Milan, ATV

Objavljeno: 8:44, 17.05.2017

Ako je vjerovati kladionicama, novi premijer Srbije biće aktuelni prvi potpredsjednik Vlade i šef SPS-a Ivica Dačić, dok iz sjenke svoju šansu vrebaju Dušan Vujović, Ana Brnabić i Nikola Selaković.

Kladionice su izbacile najnovije kvote za klađenje kada je riječ o premijerskom mjestu, a ubjedljivo najmanje novca ćete zaraditi ukoliko se opkladite da će budući premijer biti šef socijalista.

Kvota na izbor Ivica Dačić za prvog čovjeka Vlade Srbije je 1,7, odnosno na svakih uloženih sto dinara kladioničar u slučaju pogotka dobija samo 170.

Donedavno favorit iz sjenke, a sada ime koje se nešto rjeđe pominje, ministar finansija Dušan Vujović postavljen je na drugo mjesto, uz kvotu 3,5, zatim slijede bivši ministar pravde Nikola Selaković (4,2) i ministarka državne uprave Ana Brnabić (4,3).

Inače, Vučić je polovinom prošlog mjeseca nagovijestio da bi i prije preuzimanja funkcije mogao da objavi ime novog premijera, odnosno rekao je da će “u narednih mjesec dana” objaviti odluku, uz opasku da se “krug suzio na dva-tri imena”.

Taj rok ističe ovih dana, a favoriti nisu pomogli javnosti u rješavanju ovog pitanja, jer su uglavnom okolišali kada im je postavljano pitanje o eventualnom imenovanju.

Tako je Dačić, često uz osmjeh, odgovarao da “i da jeste, ne bi to javno rekao”, kao i da je “zadovoljan svojim radnim mjestom”.

Daleko iza navedene četvorke nalaze se Zorana Mihajlović (kvota 50) i Tomislav Nikolić (100).

Bliski saradnik premijera Vučića i ministar policije Nebojša Stefanović nije uvršten na objavljenoj kladioničarksoj listi.

(Alo)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone