Priznala da je otela i mučila bivšeg radnika

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 19:37, 20.03.2017

Vlasnica auto-perionice “Magnum” Snežana N. nagodila se sa tužilaštvom na kaznu od godinu dana kućnog zatvora uz elektronski nadzor pošto je priznala krivicu, odnosno da je sa troje saučesnika maltretirala bivšeg radnika perionice R.R, rečeno je danas Tanjugu u tužilaštvu.

Ona je priznala da je izvršila krivična dela protivpravno lišenje slobode u saizvrsilaštvu i zlostavljanje i mučenje, te je zaključila sporazum o priznanju krivičnog djela sa Drugim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol tog tužilaštva Milica Ljubičić.

Neni saučesnici, koji su takođe priznali krivicu za ista djela, osuđeni su na uslovne kazne zatvora. A.N. je sporazumom utvrđena uslovna kazna od šest mjeseci zatvora sa rokom provere od dve godine. Đ.M, M.B i B.M. je prema sporuzumu utvrđenja kazna zatvora od osam mjeseci sa rokom provjere od tri godine.

Mediji su ranije prenijeli da su Snježana N. i njene ćerke A.N. bivšeg radnika perionice, oštećenog – Ratka Radovića, koji se nakon toga zaposlio u auto perionici “Hobotnica” u novembru izvukle s posla na Voždovcu i maltretirale ga, te da su mu tražili novac koji im duguje.

(Blic.rs)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone