Porodica sletjela u provaliju, poginula kćerka

19:28, 18.06.2017.
Thumbnail

Porodica Vidaković iz Užica zavijena je u crno nakon saobraćajke nadomak Višegrada kada je automobil, u kojem su se nalazili roditelji sa dvije kćerke, sletio u provaliju. Starijoj, tridesetjednogodišnjoj Stoji, nije bilo pomoći. Preminula je u fočanskoj bolnici.

Kako ATV nezvanično saznaje, četveročlana porodica Vidaković iz Užica je krenula u Rudo, ali zbog klizavog kolovoza i neprilagođene brzine automobil "ford fokus" sletio je u kanjon Rzava.

Za volanom je bio otac. Automobil je probio bankinu i survao se u kanjon. Svi su, u tom trenutku, bili živi. Prebačeni su prvo u fočansku, pa u užičku bolnicu. Starija kćerka nije izdržala, a mlađa, Ivana, hitno je transportovana za Beograd.

Vatrogasci, koji su učestvovali u akciji spasavanja, kažu da je prizor bio strašan. Stoja je bila u nesvijesti, Ivana je u tom trenutku bila svjesna, roditelji u potpunom šoku.

Vidakovići su nastanjeni u Užicu, a porijeklom su iz Srpske. Da tragedija bude gora, krenuli su na sahranu bliskom članu porodice u Rudo. Relacija Vardište - Višegrad je mjesto na kojem su česte saobraćajne nesreće.