Pogodi zrna broj i kući ponesi poklon svoj

15:09, 26.04.2017.
Thumbnail

Drugu godinu zaredom, domaći trgovački lanac Tropic organizuje nagradnu aktivaciju simboličnog naziva „Baci grah“.

Od 26. aprila do 25. maja tekuće godine u Tropic Centru Sarajevo i Tropic marketu Bijeljina posjetioci će imati priliku da okušaju sreću i dobiju neki od vrijednih poklona.

Posjetioci koji nisu članovi Kluba osmijeha to mogu postati na licu mjesta u Tropic Centru Sarajevo ili Tropic marketu Bijeljina i na taj način odmah učestvovati u aktivaciji.

Princip aktivacije zasniva se na pogađanju broja zrna graha, koja će prvi dan biti ubačena i zapečaćena u svakom od kućnih uređaja.

fb-Cover (1)

Svi posjetioci Tropic Centra Sarajevo ili Tropic marketa Bijeljina koji su korisnici kartice Klub osmijeha u periodu od mjesec dana moći će da pogađaju broj zrna u svakom od uređaja.

Posljednjeg dana aktivacije zaposleni i posjetioci učestvovaće u prebrojavanju zrna graha, a učesnici aktivacije sa tačno ili najpribližnije pogođenim brojem zrna ponijeće kući jedan vrijednih uređaja.
Više informacija o tome kako možete provjeriti da li ste srećne ruke potražite na internet stranici www.tropic.ba, pozivom na besplatnu info liniju 0800 50 243 ili na licu mjesta, u Tropic Centru Sarajevo ili Tropic marketu Bijeljina.

(PR)