Ovo je sedam najboljih seks-poza za ljeto

Autor Milan, ATV

Objavljeno: 7:47, 03.08.2017

Zbog visokih temperatura, seks tokom ljeta izaziva veliko znojenje i ljepljenje za partnera. Ipak, moguće je izabrati poze koje smanjuju kontakt tijela, a pružaju odlično iskustvo.

Dogi

Ova poza definitivno smanjuje dodire u seksu, ali i pretjerano znojenje. Dakle, pustite svog partnera da ode “iza”, a u slučaju da vam zafali nježnosti, možete mu se približiti leđima i dodirivati ga po butinama i zadnjici.

Seks pod tušem

Iako vam ne može pružiti previše komfora, seks u tuš kabini može biti odlično iskustvo. Sačekajte da se vaš partner istušira, pa mu se pri samom kraju pridružite u kabini.

Masturbirajte zajedno

Sjajan način da uvedete malo zabave u vaš seksualni život je da masturbirate zajedno. Skupite hrabrosti i samopouzdano uplovite u ovu igru, koja će raspametiti vašeg partnera. Ujedno, on će tako lakše shvatiti kako da vas zadovolji u krevetu.

Poza 69

Za pozu 69 kažu da je najbolja ljeti, jer praktikovanje ne zahtijeva dodirivanje ničeg drugog osim područja koje koje “obrađujete. Možete da je unaprijedite, tako što ćete oboje leći na bok.

Poza kašika

Lezite na stranu, dok partner treba na isti način da legne iza vas. Kontakt tijela biće minimalan, a lako ćete dostići vrhunac.

Pronađi pravu tačku

Sjedite na hladnu površinu veš mašine, a vaš partner neka stane ispred vas i pokrene akciju.

Žena na vrhu

Sjedite na stolicu, sofu ili ivicu kreveta, a možete okrenuti leđa i omogućiti mu pogled na vaša leđa i zadnjicu.

(b92)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone