Nova sezona Najvjenčanja: Recept ljubavi sa Antifriz Pink

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 14:31, 03.02.2017

U novoj sezoni zabavnog show programa ATV, Najvjenčanje, imamo nove parove i njihove nove priče, ali i potpuno novi originalni sadržaj – Recept ljubavi. U svakom izdanju, kroz 20 epizoda Antifriz Pink će dijeliti praktične savjete za ljubavnu hranu, jer svi znaju da ljubav na usta ulazi.

ljubavna kuhinja

Čokolada, kafa, med, ljekovito bilje, začini, morski plodovi, feferoni, samo su neke od namirnica koje svako ima u svojoj kući, i koje bi mogli da se iskoristite za pripremu jela koje povećavaju nivo energije, potiču dobro raspoloženje, zaljubljenost, ili možda bude strast…

“Još davno bilo je jasno da su ljubav i hrana povezani. Stručnjaci kažu da su u pitanju hormonske reakcije koje utiču na emotivnu povezanost sa onima koje volimo. Ja ću sa svojim savjetima pomoći da saznate šta je sve potrebno za to”, poručuje Antifriz Pink pripremajući slasne ljubavne zalogaje.

ljubavna kuhinja (3)

A ona nije prepoznatljiva samo po kulinarskom umijeću koje je dokazala i pobjedom u drugoj sezoni show-programa Luk ili med na ATV, već i po originalnom imidžu, i poznavanju hrane za zaljubljene.

Od 20. februara, ponedjeljkom i utorkom od 21.00 čas, sve o ljubavnim receptima samo na ATV i atvbl.com!

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone