NDP: Parlamentarnu demokratiju ruše oni koji su “urušili RS”

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 18:35, 13.09.2017

NDP saopštio je danas da opozicija ne ruši parlamentarnu demokratiju, kako to tvrde iz SNSD-a, već da to rade oni koji su “urušili Republiku Srpsku”.

Iz NDP-a navode da je vlast u Srpskoj “zavela teror ravan aparthejdu”, te da je danas demonstrirana metoda prema kojoj se “za svoje neuspjehe, pljačke, moralni, demografski i svaki drugi sunovrat” optužuju drugi.

“Kako drugačije shvatiti najnoviji pamflet iz SNSD-ove morbidne kuhinje koja, u nemogućnosti da odbrani neodbranjivo, poseže za najokrutnijim metodama koje parlament Srpske nije doživio za 26 godina svog postojanja, jer je suspendovan ustavni poredak Republike Srpske”, naveli su iz NDP-a, reagujući na saopštenje SNSD-a u kojem se opozicione stranke optužuju da “ruše parlamentarnu demokratiju i institucije, uz podršku stranih mentora i Sarajeva”.

U saopštenju se ističe da je vlast, “u svojoj nemoći, ponovo potegla za oprobanom metodom – pominjanjem Soroša i stranih elemenata pod čijim se nalogom, navodno, dešava pokušaj `nasilnog zauzimanja parlamenta`”.

Iz NDP-a poručuju da neće odustati i da je, kako kažu, svaki režim doživio svoj kraj.

(Srna)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone