Nastavljena potraga za bjeguncem na Ozrenu

Autor Aleksandar Stijaković, ATV

Objavljeno: 10:21, 10.03.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske nastavili su i danas intenzivnu potragu za licem čiji su inicijali M.H. koje je u Doboju učestvovalo u napadu na policiju, potvrdila je Srni portparol MUP-a Srpske Danica Gnjatović.

Pripadnci MUP–a Srpske juče su u poslijepodnevnim časovima pronašli na planini Ozren napušteni automobil “škoda oktavija” koji je koristilo lice M.H. sa područja opštine Tešanj, u Federaciji BiH /FBiH/

Automobil je pronađen nakon višečasovne potjere u neposrednoj blizini mjesta Rajčevo, a lice je napustilo vozilo i nastavilo se kretati prema teritoriji FBiH.

Gnjatovićeva je navela da su pripadnici MUP-a Republike Srpske u stalnom kontaktu sa kolegama iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, koji su aktivno uključeni u potragu za navedenim licem.

U dobojskom naselju Miljkovac juče je oko 12.00 časova pucano iz vatrenog oružja na pripadnike policije Republike Srpske.

Dva policijska službenika uočila su lice za koje se sumnja da je lice sa potjernice, a koje je, nakon što su mu prišli, pucalo na policajce koji su uzvratili na vatru.

Nakon pucnjave, došlo je do fizičkog obračuna u kojem je jedan policajac povrijeđen.

Policijski službenici MUP-a Srpske uhapsili su lice čiji su inicijali B.Ć. /21/ iz Tešnja, dok se za licem čiji su inicijali M.H. još traga, zbog počinjenog krivičnog djela teško ubistvo.

Srna nezvanično saznaje da je dobojska policija uhapsila Benjamina Ćosovića /22/ iz Tešnja, dok je u bjekstvu Mustafa Hasanbašić iz Tešnja.

(Srna)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone