Naša mala klinika

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 8:40, 18.08.2017

Ep.22

Petak, 18.08., 17:00

Poslovna direktorica Grospić  zatiče Šemsu kako na portirnici gleda kung fu film i suši donji veš. Bijesna odlazi na jutarnji kolegijum i izjavi kako želi novog portira. Doktori se prepadnu da će Šemso dobiti otkaz, a dr. Grgeč se kasneći ušulja u sobu i pomisli kako govore o njemu. Gospodin Zadro prokrijumčari u bolničku sobu novog kućnog ljubimca i traži da ga Helga pomiluje.

 

Svakog radnog dana u 17:00  ne propustite najbolji humor na programu ATV-a!

Radnja serije odvija se u klinici u kojoj radi mali, ali dinamični i šaljivi tim. Za prevoz bolesnika zadužen je vozač Milan “Mile” Car. Portir, ujedno i čuvar, šaljivi je Šemsudin “Šemso” Dino Poplava koji je cijeli dan na radnom mjestu i propušta sve zanimljivo u klinici (osim ako scenario za ludosti ne napiše sam). Primarijus dr. Ante Guzina ima dugu karijeru doktora te je vrlo pametan, a ostalim radnicima zna dati dobar savjet.

Dr. Veljko Kunić, spretni kirurg, najviše voli (njoj pred nosom) zbijati šale na račun poslovne direktorice Sanje Grospić M. B. A., koja je opsjednuta poslom i radom klinike, a koju svi u njenoj odsutnosti zovu Grospićka. Dr. Toni Grgeč je doktor koji svako jutro kasni i nikada ne stiže na jutarnje sastanke- Dr. Franjo Slaviček, uspješan je doktor, koji lako može eksplodirati iako ima masku mirnog čovjeka.

Kasnije se njihovom  timu pridružuju psihijatar Bogo Moljka, koji je dobar psihijatar, ali neke stvari zna pogrešno protumačiti, dermatolog Lili Štriga, koja je uspiješna doktorica zaljubljena u dr. Slavičeka, i fizioterapeut Florijan Gavran, koji najviše voli provoditi vrijeme sa “vječnim” pacijentom na klinici, Ivom Zadrom. Vječnog pacijenta  njeguje seksi sestra Helga, koja mu je najbolja prijateljica, a on je u nju ludo zaljubljen.

Autor serije: Branko Đurić
Glumci: Ranko Zidarić, Ivica Vidović, Dubravka Ostojić, Filip Šovagović i drugi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone